EuroStudy har mange lærerige sprogrejser for unge til udlandet

​​En sprogrejse er en unik mulighed for at at rejse ud i verden, få en masse fantastiske oplevelser og nye venner, samtidig med, du lærer et nyt eller forbedrer et sprog. Du kan blandt andet lære engelsk i England, tysk i Tyskland, fransk i Frankrig eller spansk i Spanien. Der er en masse gode grunde til at rejse på sprogreje som ung. Se vores Top 10 årsager til at tage på sprogrejse her.

Så, hvilken sprogrejse vil du på?

Sprogrejser for unge: Lær engelsk på en sprogrejse til disse sprogskoler i England og USA.

Hvorfor sprogrejse med EuroStudy?​

Du er mere end et nummer! Sprogrejser

Hos os er du langt mere end blot et nummer - vi har altid tid til at tale med dig og din familie gennem hele forløbet. Når du rejser på en af vores sprogrejser, er der altid dem, der tager i mod din tilmelding, der også tager telefonen og besvarer din e-mails.

Det vigtigste for os er at skabe tryghed på din sprogrejse., og give dig den bedst mulige service.

Kom på dit livs sprogrejse

EuroStudy's sprogrejeser 'GO', er for dig, der er mellem ca. 15 og 18 år, og som ønsker at komme på en både spændende, sjov og lærerig sprogrejse sammen med andre unge.

Alle vores sprogrejser er nøje udvalgte og tilrettelagt, så de passer til netop din aldersgruppe.​

Du vil få mulighed for selv at gå på opdagelse under din sprogrejse - men stadig i faste og trygge rammer.

På vores sprogrejser vil møde mennesker fra hele verden, som du vil bo med, have undervisningen med have det sjovt under de arrangerede sociale aktiviteter.

Seriøse og inspirerende sprogrejser

​Vores sprogrejser giver dig en enestående mulighed for at optimere dine sproglige kundskaber i internationale og seriøse rammer.

Vi sender ikke store danske grupper af sted med en dansk rejseleder. Vi tror på, at sprogrejser og sprogindlæringen er mest effektiv, hvis du rejser ud på egen hånd​.

​​

​På alle sprogrejser tilbydes der undervisning på alle niveauer fra begynder til avanceret niveau.

Du undervises af en højt specialiseret lærerstab, der står klar til at give dig den mest motiverende og inspirerende sprogundervisning.

​​​Du kan vælge mellem 2, 3, 4 eller 6 ugers sprogrejse i sommerferien - afhængigt af hvilken sprogrejse, du vælger.

Best of Both World

Med EuroStudy's sprogrejser får du det bedste af to verdener. Du får lov at rejse på sprogrejse individuelt og på den måde styrke din selvstændighed, men under trygge rammer, hvor erfarent personale tager sig af og støtter dig under din sprogrejse.​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt