Sprogrejse for unge med mod på at opdage London og blive bedre til engelsk

Programoverblik

14 - 17 år​

London, Beckenham

20 lektioner á 45 min. pr. uge

Dobbeltværelse hos værtsfamile (enkeltværelse ved forespørgsel)

Helpension

Varighed: 1-4 uger

Ankomst/afrejse: Søndag/søndag​

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i London, England

Dette program er arrangeret af en af Storbritanniens mest anerkendte sprogskoler. Personalet er innovativt tænkende og imødekommende. Dette program finder sted på det for nyligt renoverede lokaler i Beckenham, 30 min. fra London centrum, som har moderne og indbydende faciliteter og klasselokaler. Så alt er praktisk samlet på ét sted.

Sprogskolens elever kommer fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelsk sammen med spændende, jævnaldrende mennesker fra en masse forskellige baggrunde.

Undervisningen
​Sprogkurset i engelsk på sprogskolen i London er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Undervisningen på dette program har især fokus på britisk kultur, herunder historie, politik og socialøkonomiske tendenser i London.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Der er max. 15 elever på hvert hold. Du vil få 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Indlogering og forplejning
Du bliver indlogeret i et dobbeltværelse hos en lokal værtsfamilie. Det giver dig de optimale muligheder for at øve dit engelsk og lære lokalområedet at kende. Beckenham, på trods af sin ellers korte afstand til London Centrum, er en hyggelig by, hvor man både kan have det sjovt og føle sig tryg.

Det tager kun 30 minutter med Londons verdensberømte 'tube' eller metro at komme til det centrale London. Beckenham er således en ideel placering til et sprogskoleophold med den frihed, dette program indbyder til, fordi man har roen og faciliteterne omkring skolen, men så altid kan tage et smut til London, hvor der er mere fart på, når man har lyst.

Dette program omfatter helpension hos din værtsfamilie, men hvis du laver planer for aftenen, og har govet værtsfamilien besked herom, er du velkommen til at tage ud at spise i stedet. Der ikke mange byer i verden, der byder på flere og bedre spisesteder end London.

Regler og opsyn

​Programmet er egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar. Det er ikke obligatorisk at deltage i de udbudte aktiviteter, og de unge har frihed til at tage rundt i London på egen hånd, hvis de ønsker det. For unge under 18 år, kræves det dog at de altid færdes i grupper på mindst 3 personer, når de går ud, samt at de er hjemme senest kl. 22.00.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​I London er der ligeledes inkluderet et aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale og kulturelle aktiviteter., hvis du har lyst. De frivillige aktiviteter omfatter blandt andet heldagsekskursioner til Cambridge, Caternbury, Brighton, Oxford og Windsor, samt halvdagsekskursioner Covent Garden, London Eye, Camden Twon Market, Piccadily Circus os andre serværdigheder. Derudover kan du tage del i nogle og de planlagte sociale- og sportsaktiviteter, der blandt andet tæller: Kunst og håndværk. badminton basketball. bowling. filmaften, fodbold, internationale fester, karaokee, quiz-aften, salsadans, svømning, talent shows, volleyball, og verdensmusik.

Bemærk, at det er ikke obligatorisk at deltage i aktiviteterne, men derimod en valgfri mulighed. Du vil også kunne tilkøbe ekstra aktiviteter, når først du er ankommet.

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til en af London-lufthavnene. Prisen varierer afhængig af lufthavn og tidspunkt, så kontakt os om dette. Uanset hvad, hvis du benytter dig af denne service, vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til London er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i international, niveauopdelt klasse (med max 15 elever per hold)

  • Indlogering på dobbeltværelse hos lokal værtsfamilie

  • Niveautest ved ankomst

  • Kursusbevis ved afslutning

  • 1 heldagsekskursion om ugen

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter

  • Undervisningsmaterialer

  • Rejsekort til zone 1 og 2 i London (=fri afbenyttelse af offentlig transport i disse zoner under hele opholdet)

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt