​Dette program giver unge over 16 år en fantastisk chance for at opleve hvordan det er at bo og studere i det helt centrale London, hvilket er en unik og virkelig spændende mulighed.

​​ Man indlogeres og går på sprogkursus på det yderst centrale South Bank University campus, hvor der er hurtig og nem adgang til alle de mest spektakulære seværdigheder i London, herunder bl.a. London Eye og The Shard.

Alle deltagere får et rejsekort (inkluderet i prisen) til de centrale zoner af London, så der er rig mulighed for at komme rundt og se en masse i løbet af dette ophold. Der er aktiviteter og 1 ekskursion per uge inkluderet, og derudover kan de unge også vælge at tilkøbe flere aktiviteter, hvis de har lyst til det. Der er frihed til også at lave ting på egen hånd, dog med lidt restriktioner for dem der er under 18 år. De fleste deltagere er mellem 16-22 år. Dette program er godt for selvstændige, ansvarlige unge med masser af rejse- og oplevelselyst, som ønsker visse faste rammer, men også frihed til at lave ting på egen hånd.

Programoverblik​

16+

London​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Halvpension

Varighed: 1-4 uger

Ankomst/afrejse på onsdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

Dette program er arrangeret af en i Storbritannien meget anerkendt sprogskole med mange års erfaring. Personalet er ungt, innovativt tænkende og imødekommende. Dette program finder sted på det for nyligt renoverede South Bank University, som har moderne og indbydende faciliteter, og klasselokalerne ligger kun cirka 5 minutters gang fra de anvendte kollegieværelser. Så alt er praktisk samlet på ét sted. Alle klasseklokaler er moderne og veludstyrede med dataprojektorer.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelsk rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i London er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Undervisningen på dette program har især fokus på britisk kultur, herunder historie, politik og socialøkonomiske tendenser i London.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Der er max 15 elever på hvert hold. Du vil få 20engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Indlogering og forplejning

Du bliver indlogeret i et enkeltværelse (med eget badeværelse) på sprogskolens on-campus kollegium. On-campus kollegiet er beliggende samme sted som sprogskolen, på det imponerende South Bank University Campus. Der er også vaskefaciliteter og fællesrum på kollegiet.

Kollegiet ligger kun 3 minutters gang fra metrostationen Borough og også tæt på London Bridge-stationen.

Dette program omfatter halvpension, hvilket betyder at morgen- og aftensmad er inkluderet. På on-campus kollegiet vil du få serveret morgen- og aftensmad i kantinen, som ligger tæt ved kollegieværelserne. Det er muligt at købe frokost i kantinen til cirka £4, eller man kan købe frokost på restauranter i nabolaget.

Regler og opsyn

​Programmet er egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar. Det er ikke obligatorisk at deltage i de udbudte aktiviteter, og de unge har frihed til at tage rundt i London på egen hånd, hvis de ønsker det. Der er dog 24 timers opsyn på kollegiet og man kan få kontakt med personalet til enhver tid. For unge under 18 år, kræves det dog at de altid færdes i grupper på mindst 3 personer, når de går ud, samt at de er hjemme senest kl. 22.30.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​I London er der ligeledes inkluderet et aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale og kulturelle aktiviteter. De inkluderede aktiviteter omfatter fx River Cruise, West End-show, London Eye, Madame Tussauds, St Paul's Cathedral, Naval London Maritime Museum, Tate

Modern, National Gallery, karaoke på universitetsbaren, mm.

Bemærk, at det er ikke obligatorisk at deltage i aktiviteterne, men derimod en valgfri mulighed. Du vil også kunne tilkøbe ekstra aktiviteter, når først du er ankommet.

Der er inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder som fx Windsor Castle, Hampton Court, Brighton, Canterbury, Oxford, mm.

​​

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til London Heathrow, eller London​ Gatwick lufthavn vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-21.

Transfer vælges og tilkøbes via vores prisberegner/tilmelding.

​​

I sprogrejsen til London er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i international, niveauopdelt klasse (med max 15 elever per hold)

  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i enkeltværelse med halvpension

  • Niveautest ved ankomst

  • Kursusbevis ved afslutning

  • 1 heldagsekskursion om ugen

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter

  • Undervisningsmaterialer

  • Rejsekort til zone 1 og 2 i London (=fri afbenyttelse af offentlig transport i disse zoner under hele opholdet)

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt