På solskønne Malta kan du lære eller forbedre dit engelske sprog

Styrk dit engelske med en sprogrejse til Malta

Engelsk er et af de mest talte sprog på verdensplan, og det er en stor fordel at være god til engelsk, hvis man gerne vil gebærde sig i den vestlige del af verden.

Hvis du gerne vil have mere selvtillid, når du taler engelsk, hvorfor så ikke tage på sprogskole på Malta? Der er mange spændende byer at vælge imellem, og du vil med garanti få en oplevelse for livet.

Mens England - Det engelske sprogs hjemstavn - Ikke ligefrem er kendt for sit gode vejr, så regnes Malta som Middelhavets solskinskonge. Malta byder derfor både på smuk natur, forhistoriske byer, smukke strande og spændende byliv. 

Når du tager på sprogrejse til Malta med EuroStudy, så er du garanteret undervisning i højeste kvalitet. Du vil opleve en mærkbar forandring i dine sproglige kundskaber på kort tid.

Der er mange måder at lære engelsk på. Man kan bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære engelsk på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det snakkes. Med EuroStudy International kan du komme på sprogrejse til spændende sprogskoler og destinationer på Malta.

Nedenfor kan du se de destinationer, hvor du kan rejse på sprogskole og lære engelsk på Malta

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt