Vi har sprogskoler i mange engelske byer​

Styrk dit engelske med en sprogrejse til England

Engelsk er et af de mest talte sprog på verdensplan, og det er en stor fordel at være god til engelsk, hvis man gerne vil gebærde sig i den vestlige del af verden.

Hvis du gerne vil have mere selvtillid, når du taler engelsk, hvorfor så ikke tage på sprogskole i England? Der er mange spændende byer at vælge imellem, og du vil med garanti få en oplevelse for livet.

England byder både på smuk natur, forhistoriske stendysser og spændende storbyliv. Du kan rejse på sprogskole til bl.a. Bournemouth, Brighton, Cambridge eller York. Du kan også få en rigtig storbyoplevelse i London. Mulighederne er mange, når det kommer til at tage på sprogskole i England. Vi har helt sikkert en destination, som passer præcis til dig.

Når du tager på sprogrejse til England med EuroStudy, så er du garanteret undervisning i højeste kvalitet. Du vil opleve en mærkbar forandring i dine sproglige kundskaber på kort tid.

Der er mange måder at lære engelsk på. Man bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære engelsk på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det snakkes. Med EuroStudy International kan du komme på sprogrejse til spændende sprogskoler og destinationer i England

Nedenfor kan du se alle de destinationer, hvor du kan rejse på sprogskole og lære engelsk i England, Storbritannien

Vores sprogskoler er nøje udvalgt, og det lokale personale er ambitiøst, og de erfarne undervisere møder altid den enkelte elev fra deres individuelle ståsted. Du vil modtage undervisning i en behagelig atmosfære, hvor der er trygge rammer, så du bedre kan fokusere på at udvikle dine sproglige egenskaber.


Dine medstuderende vil komme fra forskellige steder i verden, og med en sprogrejse i England kan du få nye venner for livet.

Tjek selv prisen på forskellige rejser

Prisen på en sprogrejse til England varierer alt efter destination og varighed. Du kan finde den pågældende pris på din ønskede sprogskole i England, hvis du trykker på den orange Prisberegner-knap til højre, eller på Pris & Tilmelding. Her kan du indtaste forskellige rejser og se den nøjagtige pris.

Du skal endelig kontakte os, hvis du har flere spørgsmål. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den rette sprogrejse til England. eller andetsteds.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt