Lær tysk og oplev Berlin, Europas samtidshistoriske og kulturelle centrum

Er der et bedre sted at lære tysk end Berlin, Tysklands kultur- og historierige hovedstad, der kan imødekomme alle typer mennesker?

​Du kan stadigvæk finde den specielle Berlin-atmosfære i de gamle bydele, som fx Kreuzberg, Prenzlauer Berg og Friedrichshain, hvor de lokale mødes til en kop kaffe.

​Et besøg i Berlin burde være et "must" for enhver skoleelev eller studerende, for byens historie er hele Europas historie samlet på ét sted. Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30 års krig over nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pusten fra selv den mest hærdede storbyrejsende.​

Programoverblik​

16 - 18 år​

Berlin​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller hostel

Halvpension

Varighed: 2-4 uger

Ankomst/afrejse på søndage

Sprogskolen i Berlin, Tyskland

Skolen er ideel for den studerende, som ønsker at lære tysk samtidig med at bo i et af Berlins mest moderne kvarterer - Prenzlauer Berg. Sprogskolen er beliggende omgivet af små caféer, hyggelige små butikker, heriblandt mange design- og secondhand-butikker. Her er kun en kort gåtur til den berømte “Mauer Park”, hvor man kan opleve et stort stykke af Berlinmuren i trendy og kreative omgivelser. 

Sprogskolen er én af de mest anerkendte og smukkeste sprogskoler i Berlin, og dens campus dækker et område på over 9000m2 med 50 kollegielejligheder, 40 klasseværelser, lounge, restauranter, kantine og en skøn have, der er perfekt til afslapning mellem undervisningen og aktiviteterne.​

På sprogskolen er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve dit engelsk rigtig meget i disse omgivelser.

​Undervisningen

Sprogkurset i tysk i Berlin, Tyskland er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. 

Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

På denne sprogrejse er der inkluderet et sprogkusus med 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Obs: Vær opmærksom på at man på denne sprogrejse ikke må være absolut begynder i tysk, dvs. man skal have haft tysk i skolen i mindst ét år forud for rejsen.

Indlogering og forplejning

På denne sprogrejse er der to former for indlogering at vælge mellem afhængigt af ledighed:

(1) Flersengsværelse på sprogskolens on-campus kollegium

(2) 2-sengsværelse på hostel ved siden af sprogskolen

Begge værelsestyper er med eget badeværelse. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Der er halvpension inkluderet. Det betyder at du vil få morgen- og aftensmad serveret i sprogskolens cafeteria. ​

Aktiviteter og ekskursioner​

Der er inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med en spændende eftermiddagsaktivitet pr. dag, som fx sightseeing i Berlin, gåtur på Kurfürstendamm, Potsdamer Platz, tur til Wannsee (badesø), Berlinmuren, Checkpoint Charlie, tur til Neuer See med mulighed for at ro og meget mere.​​ Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en aftenaktivitet, som fx filmaften, spil, beach​volley, barbecue i haven, tur til lokal pub, havefest og meget andet. ​​Aktiviteterne er valgfri.

​Der er inkluderet 1 heldagsekskursion på lørdage til fx Potsdam & Sanssouci Slot.​ Der kan forekomme mindre betalinger ved visse aktiviteter, som fx €10 til museumsbesøg. Det forsøges at holde disse udgifter på et absolut minimum. 

Regler og opsyn

Denne sprogrejse er egnet til selvstændige unge, som kan håndtere frihed under ansvar. Det er obligatorisk at deltage i al undervisning, mens aktiviteter og ekskursioner er valgfri (dog er der ingen refusion, hvis man springer disse over). De unge har frihed til at færdes på egen hånd, dog skal 16-17-årige senest være hjemme ved midnat. Vær opmærksom på, at alkohol per tysk lov kan købes og indtages fra en alder af 16 år. Det er dog strengt forbudt at både drikke og ryge på skolens område. 

Transfer-service 

Ved ankomst til Berlin Brandenburg Lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF kan du tilkøbe afhentning af privatchauffør, der vil bringe dig til sprogskolen i Berlin, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22.​

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Tyskland på de tyske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Berlin er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i flersengsværelse eller off-campus hostel i dobbeltværelse med halvpension​
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer​
  • Sprogkursus med 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion hver lørdag​
  • Kursusbevis ved afslutning​

Vær opmærksom på, at sprogskolen ved ankomst opkræver et rengøringsgebyr på €30 samt et depositum på €100 (som betales tilbage, hvis intet er ødelagt ved afrejse). Disse beløb er således ikke inkluderet i prisen. Herudover skal der beregnes penge til offentlig transport (ca. €30 per uge).

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt