Opdag New York, et af de mest spændende, fascinerende og energiske steder på jorden, og den perfekte ramme for en sprogrejse.

Programoverblik​

13-17

New York

20 engelsklektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 1-5 uger

Ankomst/afrejse: Onsdag/tirsdag

Sprogrejse til New York, USA

Med denne sprogrejse, får du muligheden for at lære engelsk på det velmeriterede amerikanske universitet, College of Mount Saint Vincent, der ligger kun 30 min. fra Central Park.. Her både bor, spiser og undervises du, så foruden at​ optimere dit engelsk, møde og blive venner med jævnaldrende elever fra hele verden, så får du også et unikt indblik i, hvordan det er at begå sig på et respekteret universitet.

Undervisningen

Sprogkurset i engelsk på sprogskolen i New York, USA er af højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I New York vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 15 elever pr. klasse.

Indlogering og forplejning

Du vil blive indlogeret på skolens on-campus kollegium i ikonisk amerikansk  dobbeltværelse med delt badeværelse (4 elever pr. badeværelse). Som udgangspunkt bliver man placeret sammen med en jævnaldrende, og altid samme køn og fra et andet land.

Bemærk, at der skal betales et sikkerhedsdepositum på $200 ved ankomst, som tilbagebetales ved afrejse, hvis intet er gået i stykker.

Der er halvpension inkluderet i prisen, som består af morgenmad og frokost ELLER aftensmad. Du vil få serveret dine måltider i kollegiets kantine. Frokost og aftensmad vil som regel bestå af varm mad. Er du vegetar eller har andre særlige behov til diæt, bedes du angive dette i kommentarfeltet på din tilmelding.

Regler og opsyn

Programmet er egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar. Det er ikke obligatorisk at deltage i de udbudte aktiviteter, og de unge har frihed til at tage rundt i New York på egen hånd, hvis de ønsker det. Der er dog 24 timers opsyn på kollegiet og man kan få kontakt med personalet til enhver tid.

Transfer-service

Transfer kan tilkøbes fra/til New York JFK, Newark eller La Guardia, hvor du vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil transportere dig til sprogskolen. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ønskes transfer-service skal dette vælges på prisberegneren/tilmeldingen

​​

Indrejse og sikkerhed

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. Du kan søge ETSAher.

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til USA på de amerikanske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 16-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt