​Paris er en storby, der oser af storbyliv, mode, kultur, kunst, romantik, gastronomi og meget mere. Lær og forstå byen bedre med fransk sprogrejse

Byen har en befolkning på over 2 millioner, og mere end 30 millioner turister besøger hvert år den imponerende hovedstad. Som en vigtig by gennem mere end to årtusinder er Paris i dag et af verdens førende forretnings- og kulturcentre, og byens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, medier, mode, videnskab og kunst bidrager til dens status som en af verdens største globale byer.​

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskole i Paris, Frankrig

​Sprogskolen i Paris er én af de mest veldrevne og anerkendte i Frankrig, og den er kendt for sine høje undervisningsstandard. Sprogskolen har mere end 30 års erfaring i undervisning af udenlandske studerende i det franske sprog, og den modtager hvert år tusindvis af studerende fra hele verden.

Skolen Notre-Dame er beliggende centralt i Paris i Latinerkvarteret, tæt på Notre-Dame katedralen og kun et stenkast fra l'ile de la Cité og det parisiske universitetsområde. Der er således ikke langt til en række af Paris' andre fantastiske attraktioner, man bare skal se, når man er i Paris, som f. eks: Eifeltårnet, Triumfbuen, Louvre, Champs-Élysée, Musée d'Orsay ogJardin du Luxembourg.

Undervisningen

Sprogkurserne på sprogrejsen til Paris er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Paris​

  • Generelt Franskkursus med 20 lektioner pr. uge​
  • Intensivt Franskkursus med 30 lektioner pr. uge
  • Sprogkursus for franskundervisere
  • ​Enetimer - vælg fra 1 til 30 lektioner pr. uge​

OBS: 1 lektion på sprogskolen i Paris har en varighed á 45 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Paris har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad, mens halvpension (morgenmad og aftensmad) kan tilkøbes. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

Studiolejlighed (minimum 18 år)

​Du kan vælge at blive indlogeret i en af sprogskolens moderne og fuldt-udstyret studiolejligheder. Der vil være flere fællesarealer i bygningen, så der er rig mulighed for at lære andre af sprogskolens studerende at kende. Du bliver indlogeret i et enkeltværelse, hvis du rejser alene, og rejser I to sammen har I mulighed for at booke et dobbeltværelse. 

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Paris arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker. Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer.

Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.​

Transfer-service

Ved ankomst til Paris Orly eller Paris CDG/Roissy har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.​​

Indrejse og COVID

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Frankrig på de franske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt