Lær fransk, hav det sjovt og oplev Sydfrankrig og Den Franske Riviera fra sin smukkeste side.

Programoverblik​

13 - 17 år​

Cannes, Frankrig

Sprogkursus: 20 eller 25 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Dobbeltværelse på kollegium

Helpension​

Varighed: 2-5 uger

Ankomst søndage - Afrejse lørdage

Sprogskolen i Cannes, Frankrig

Beliggende i centrum af Cannes, afholdes denne sprogrejse for 16 og 17-årige på Campus Carnot, som er ideelt beliggende til at udforske denne ikoniske franske riviera. Sprogskolen i Cannes modtager hver eneste sommer unge sprogrejsestuderende fra hele verden. Det er en populær skole med mere end 30 års erfaring i at undervise internationale unge i fransk. 

Undervisningen

Det franske sprogkursus på sprogskolen i Cannes, Frankrig er af høj kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen finder sted mellem 09:00 og 12:20, hvorefter der vil være planlagte aktiviteter. Der vil maks. være 10 elever i en klasse.
​​

Indlogering og forplejning

Studerende er indkvarteret på "Carnot" sommercampus, 10 minutters gang fra byens centrum og sandstrande. Campus, en fredet historisk bygning, tilbyder boliger med alle faciliteter og rummer omkring 130 studerende i sikre omgivelser.

På campus er der klasseværelser, logi, kantine, pool, sportspladser, flottehaver og overnatning i dobbeltværelser.

Du vil dele værelse en anden international elev (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Der er inkluderet helpension, og du vil få alle dine måltider i sprogskolens kantine, medmindre i er på udflugt, i så fald vil det være en madpakke som medbringes.

Påske og efterårsferie

Det er også muligt at tage på sprogrejse til Antibes uden for sommersæsonen, da skolen i Antibes også tilbyder kurser i påske- og efterårsferien.

Aktiviteter og e​kskursioner​ i og omkring Antibes, Frankrig

I sprogrejsen til Cannes er der inkluderet et stort aktivitetsprogram med spændende, sociale aktiviteter hver eftermiddag. Fx. kan der nævnes sports, shopping, strandture, sejlsport, sightseeing, besøg til lokale seværdigheder og meget mere. Der vil ligeledes hver aften blive arrangeret sociale aktiviteter som fx. watertubing og andre vandsportsaktiviteter, kayak, paddleboarding, sejlads, grillaften, diskotek, spil, shows, bordtennis, volleyball, fodbold, filmaften og meget mere. Der inkluderet 1 heldagsekskursion hver uge til steder som fx Cannes, Monaco, St. Paul de Vence, vandland og mange flere.

Regler og opsyn

Du må gerne færdes på egen hånd i Cannes i din fritid mellem 13.30 - 19.30 og på de arrangerede ekskursioner får man også tid på egen hånd, som regel 1-2 timer, hvor man herefter mødes med gruppen igen. Sprogskolens elever skal være på deres værelser senest 22.00. 16-17-årige kan dog med en skriftlig tilladelse fra deres forældre få lov til at være senere ude.

Transfer

Ved ankomst til Nice Lufthavn vil du blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cannes, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse til Nice skal helst ske i tidsrummet 9-20.

Indrejse og COVID

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Frankrig på de franske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Antibes er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice fra/til Nice Lufthavn
  • ​Niveautest ved ankomst

  • Indlogering på sprogskolens kollegium dobbeltværelse med helpension

  • Undervisningsmaterialer

  • Fransk sprogkursus med 20/25 fransklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt