Sprogrejser for voksne 50+

Kom ud i verden og nyd at lære et nyt sprog i dens hjemlige kultur.

Sprogkursus for voksne: Lær engelsk på en sprogrejse til disse sprogskoler i Europa

Malaga, Spanien

Sprogrejse til Malaga, Spanien for voksne 50+

Transfer-service

Ved ankomst til den angivne lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet og retur igen ved hjemrejse. ​​

Flyrejsen til destinationen

EuroStudy er gerne behjælpelig med at arrangere rejsen frem til den nærmeste lufthavn, hvor kursisterne bliver afhentet af skolens personale. Det giver en tryghed for den rejsende, hvis der er en helhed i arrangementet, og man behøver derved ikke bekymre sig om stort set andet end at glæde sig til opholdet. Alternativt er man velkommen til selv at booke sine flybilletter - vi skal blot have besked herom ifm. tilmelding.

Forsikring

Det er gennem EuroStudy muligt at tilkøbe en rejseforsikring med super dækning, samt en afbestillingsforsikring. Vi råder alle vores deltagere i 50+ sprogrejserne til at tegne dels en afbestillingsforsikring, der dækker ved forskellige uheldigt opståede situationer inden afrejse og dels en rejseforsikring, som har forskellige dækningsgrader på selve rejsen. Du kan læse mere om vores forsikringer samt se priser her.

Tilmelding

Sammensæt din perfekte sprogrejse og udregn pris med vores prisberegner.

Drømmer du om at forbedre eller lære et nyt sprog?

50+sporgrejser er for dig, der:

... ønsker en aktiv ferie

... gerne vil være social med jævnaldrende fra hele verden

... søger en kombination af sprog, kultur og unikke oplevelser

Hvorfor 50+ sprogrejse med EuroStudy?

​50+ sprogrejserne har typisk 2 ugers varighed, og er for det meste placeret uden for højsæsonen, så opholdet kan finde sted i en afslappet atmosfære med tid til fordybelse i i et hav af spændende oplevelser.

Undervisning der passer til dit niveau

Sprogundervisningen på 50+ sprogrejserne vil ofte være bestående af 20 sproglektioner pr. uge i internationale, niveau opdelte klasser. Du vi blive testet første dag og vil derefter blive placeret på et hold, der passer til dit sproglige niveau. På nogle destinationer er der kun 50+ elever på samme hold, mens der andre steder også kan være yngre elever til sprogundervisningen. Det afhænger ofte af ens niveau. Men alt andet på aktivitetsprogrammet vil kun være for 50+erne.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt