Lær tysk på en unik sprogskole og oplev Berlin, Europas samtidshistoriske og kulturelle centrum

​Berlin Villa har 40 senge og en stor have - ideel til en sommerferie med tyskkurser, hvis du kan lide det, hyggeligt og familiært. Villaen er som en sikker ø i centrum af det travle Berlin. Den er beliggende nær Kurfüerstendamm, den mest berømte shoppinggade i den vestlige bymidte. I villaen bor og lærer du tysk med studerende fra hele verden, og muligheden for at udforske Berlin sammen. Tyskkurser finder sted om morgenen, og hver eftermiddag viser skolens guider dig det bedste fra Berlin

Programoverblik

16 - 17 år​

Berlin​

Sprogkursus: 20 tysklektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-4 uger

Ankomst/afrejse på søndage

Sprogskolen i Berlin, Tyskland

Sprogskolen Berlin Villa er perfekt, hvis man vil udforske Berlin og samtidig nyde den familiære atmosfære på et mindre campus. Du vil bo og modtage tyskundervisning i en smuk villa, der er opført i klassisk preussisk stil med tilhørende have sammen med 40 andre internationale studerende - i et hyggeligt stille, og sikkert område af Berlin. Berlin Villa er beliggende nær Kurfürstendamm, Berlins mest berømte shopping gade, i den vestlige del af Berlin. Her kan man nyde de rolige omgivelser og samtidig have Berlins største attraktioner inden for gåafstand. Skolens faciliteter omfatter blandt andet 7 undervisningslokaler, lounge, kantine og en skøn have, hvor de varme sommerdage kan nydes.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen Berlin Villa er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Indlogering og forplejning

Du bliver indlogeret i villaen i et 3-5 sengs værelse, så det kan ikke være nemmere eller tryggere. Du vil dele værelse sammen med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.​

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Alle tre måltider bliver serveret i skolens cafeteria, og du vil få udleveret en madpakke på de dage hvor du er på ekskursion.​

Transfer-service

Ved ankomst til Berlin-Brandenburg lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til Berlin Villa, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende eftermiddagsaktivitete, som fx sightseeing i Berlin, gåtur på Kurfürstendamm, Postdamer Platz, tur til Wannsee (badesø), Berlinmuren, Checkpoint Charlie, eller en tur til Neuer See med mulighed for at ro.

Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet som fx filmaften, spil, beach volley, barbecue i haven, disko, havefest osv. På turen er der inkluderet 1 heldagsekskursion på lørdage til fx Potsdam & Sanssouci Slot.

Studerende må regne med at bruge 60-80 euro til offentlig transport på 2-4 uger.

Regler og opsyn
​​Der er opsyn med de unge under alle sprogskolens aktiviteter, og der bor ligeledes personale på sprogskolen. Det er valgfrit om man vil deltage i aktiviteterne, og man får derfor også frihed til at lave ting på egen hånd i Berlin. Vælger man at forlade villaen på egen hånd SKAL det foregå i grupper, og sprogskolen kan ikke tage ansvar for de unge når de færdes på egen hånd. Man skal være tilbage i villaen senest 23.30 hver aften.

Dette program er derfor godt for selvstændige, ansvarlige unge med masser af rejse- og oplevelseslyst, som ønsker visse faste rammer, men også frihed til at lave ting på egen hånd.

I sprogrejsen til Berlin Villa er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice
  • Indlogering på sprogskolen med helpension
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer
  • Sprogkusus med 20 tysklektioner/uge
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion hver lørdag
  • Kursusbevis ved afslutning

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Tyskland på de tyske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt