Lær engelsk og få venner fra hele verden: Rejs til Caterham, England på sprogskole i din sommerferie

Programoverblik​

12 - 17 år​

Caterham, England

20 lektioner á 45 min pr. uge

Enkelt- dobbelt, eller tripleværelse

Helpension​

Varighed 1-5 uger

Ankomst/afrejse: Onsdag/onsdag

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogrejse til Caterham: En sommer, du aldrig glemmer

Med en masse jævnaldrende unge fra hele verden, kan du, på denne smukke og traditionsrige kostskole, der over sommeren agerer sprogskole, få en sommer, du aldrig glemmer.

Skolens faciliteter

- Flotte udendørs sportsområder 

- Indendørs sportshal

- Auditorium

- Stor spisestue

- Fri WiFi

Undervisningen

På dette sprogkursus får du 20 lektioner á 45 min. pr. uge, undervist af dygtige, uddannede lærere, i klasser af maks. 15 elever​.

​Indkvartering

Blanding af traditionel indkvartering indlejret i den fantastiske hovedquad foruden separate og selvstændige pensionater.

- En blanding af enkelt- og tvillingeværelser med nogle tredobbelte værelser og et lille antal værelser til 4 - Drenge og piger er indkvarteret i forskellige værelser (værelsestype tildeles ved indcheckning, og kan ikke garanteres på forhånd)

- Fælles badeværelser - Elev / badeværelsesratio 1:5

Transfer-service
Du kan tilkøbe transfer fra/til en række lufthavne; Heathrow, Stansted, Luton og Gatwick - Gatwick er den tætteste på skolen. Vælger du denne løsning, vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til/fra sprogskolen i Caterham. Ligeledes retur igen til Billund lufthavn, København lufthavn eller Aalborg lufthavn ved afrejse.

Aktiviteter og ekskursioner

På denne sprogrejse til Caterham, England er der inkluderet et spændende aktivitetsprogram, der byder på et bredt udvalg af sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter og én heldagsekskursion om ugen. Aktivitetsprogrammet onfatter bl.a.:

- Ugentlig heldagsekskursion (det kan f.eks. være til London, Royal Tunbridge Wells, Canterbury, Cambridge, Brighton, Hastings og Oxford)

​- Ugentlig halvdagsekskursion( det kan være f.eks. være til London, Royal Tunbridge Wells, Canterbury, Cambridge, Brighton, Hastings og Oxford)

​- Madlavnings- og hygiejnekursus
- En bred vifte af forskellige aktiviteter efter undervisningen (kunst og kunsthåndværk, badminton, grillaften, basketball, kasinoaften, dans, dødbold diskoaften, fodbold, frisbee, karaokeaften, talentshow, filmaften, mordmysterie poolfest, quiz-aften, tennis, rugby, volleyball)

Harry Potter- og skuespilsprogram

Hvis du er Harry Potter-fan, så har du, nu du befinder dig i Harry Potters hjemland, mulighedfor at tilkøbe et Harry Potter-program, hvor du foruden det øvrige program, deltager i 6 ugentlige timers Harry Potter-tematiserede aktiviteter, samt kommer på ture til Harry Potter filmlokationer i Oxford, og ikke mindst til Harry Potter-udstillingen i Warner Bros. Studio i London.

Hvis du er vild drama, teater og skuespil, så tilbyder skolen et skuespilsprogram, hvor du får 9 timers ugentlig undervisning i skuespil.

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

​Skolen er en stor afhegnet campus, hvor alle faciliteterne ligger. 

De unge må gerne på visse tidspunkter færdes på egen hånd - fx gå rundt i Caterham i deres fritid. Caterham er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til, at man følges med andre. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år forbudt ifølge engelsk lovgivning.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt