Du kan rejse på sprogrejse og lære spansk på sprogskole i flere spanske byer

Lær spansk på sprogskole i Spanien

​​Der er mange måder at lære spansk på. Man kan bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære spansk på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det tales.

Spansk er et af de mest talte sprog i verden. Der er over 450 millioner mennesker, der har spansk som deres modersmål. Det bliver både talt i Spanien og Latinamerika, og med spansk sprogforståelse kan du også lettere lære andre romanske sprog.

Hvis du drømmer om at lære spansk, kan det være en god idé at tage på sprogskole i Spanien. Spanien byder ikke kun på sol og varme, men også på spændende kultur, interessante seværdigheder og flotte landskaber.

Når du tager på sprogskole i Spanien med EuroStudy, kan du komme til både Barcelona og Madrid, hvis du gerne vil have en kulturel oplevelse i storbyen. Vi har b.la. også sprogskoler i Malaga, Valencia, Nerja og Cadiz.

Nedenfor kan du se alle de sprogrejse destinationer, hvor du kan rejse på sprogskole og lære spansk i Spanien

Lær spansk på rekordtid med spansk-kurser i Spanien

Hvis du vælger at tage på spansk-kurser i Spanien, vil du opleve en tydelig og hurtig forbedring af din spanske forståelse.

Igennem ambitiøs og intensiv undervisning, vil du hurtigt få en grundlæggende forståelse for sproget.

Du vil modtage undervisning fra dygtige og veluddannede spansklærere.​

Hvorfor lære spansk?

​Antallet af mennesker, der kan kommunikere på spansk anslås til at være mellem 500 millioner mennesker, hvilket gør spansk til et af de sprog, der forbinder flest mennesker på jorden.

Spansk stammer naturligvis fra Spanien, men pga. spaniernes tid som kolonimagt, tales spansk i flere dele af verden. I hele Mellemamerika og store dele af Sydamerika er spansk i dag det officielle sprog. Men også steder som Filippinerne og USA, vil man flere steder finde lokal befolkning, der snakker spansk. 

På mange gymnasier er det muligt at have spansk, og mange danskere får igennem deres tid i gymnasiet en forsmag på det spanske sprog. Mange oplever dog, at det spanske sprog hurtigt glemmes, hvis man ikke bruger det. Med en spansk sprogrejse før eller under dit gymnasieophold, vil du med al sandsynlighed kunne forbedre dit karaktergennemsnit. Måske er din højere karakter i spansk i gymnasiet lige præcis det, der hjælper dig op på det snit, der skal til for at komme ind på din drømmeuddannelse.

Fordi omkring 500 millioner mennesker taler spansk, er der mange virksomheder, der har spansktalende kunder og samarbejdspartnere, og derfor styrker det i høj grad dine karrieremuligheder, hvis du har lært spansk

Lad os vejlede dig om din sprogskole i Spanien

De tager hensyn til dit individuelle niveau og skaber god grobund for, at du får mest muligt ud af undervisningen. 

Med spansk kurser i Spanien vil du ikke blot lære spansk, men du vil også møde nye mennesker fra forskellige lande.

Tag kontakt i dag, hvis du vil høre nærmere om at komme på spansk kursus og lære spansk i Spanien. 

Vi vil med glæde besvare din henvendelse og vejlede dig til at finde den helt rette sprogskole i Spanien for dig.​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt