Sprogrejse til udlandet for unge

YOUNG-sprogrejserne er for unge mellem ca. 12-15 år. Der er forskellige specifikke aldersintervaller for de enkelte sprogskoler i udlandet. De unge bliver sendt afsted på individuel og selvstændig vis, så de kan få et stort udbytte af at indgå i internationale og interkulturelle sammenhænge. ​YOUNG-programmerne inkluderer undervisning, spændende aktiviteter og ekskursioner, logi, og forplejning. På alle programmer vil transfer fra/til lufthavnen enten være inkluderet eller tilgængeligt for en ekstra pris.

Desuden er disse ungdomssprogrejser kendetegnet ved et vist omfang af opsyn og support, samt visse regler for hvad man må og ikke må.

Tryk på Læs mere-knappen nedenfor og se EuroStudy's sprogrejser i YOUNG-programmet, hvor du finder alle vores sprogskoler for unge i udlandet.

Sprogkursus for unge: Lær engelsk på en sprogrejse til disse sprogskoler i England og USA.

Drømmer du om at rejse ud
​​på egen hånd?​​

EuroStudy er specialiserede i at lave en tryg og spændende sprogrejse for unge. Vores Young-program er for dig mellem ca. 12-15 år, som drømmer om at komme på en lærerig og spændende sprogrejse med andre jævnaldrende.​​

Best of Both World

Med EuroStudy får du det bedste af to verdener. Du får lov at rejse individuelt og på den måde styrke din selvstændighed, men under trygge rammer, hvor erfarent personale tager sig af og støtter dig under din rejse.

På sprogskolerne kommer eleverne fra alle steder i verden, og du vil derfor få en unik mulighed for at blive venner med jævnaldrende og lære om deres kulturer og normer. Du vil bo sammen med dine medstuderende, og I vil modtage undervisning sammen. I fritiden er der masser af sjove aktiviteter, som I kan lave sammen. Hvem ved - måske vil du få nye venner for livet?​​

Hvad end du har vinterferie, påskeferie, sommerferie, eller efterårsferie, kan du komme ud at rejse på sprogrejse med os. Vi tilrettelægger vores programmer, så de passer perfekt til din aldersgruppe. Vi ved hvordan, man skaber trygge rammer, og vi har tid til at tale med dig og din familie under hele forløbet.

Programtypen 'Young' er en arbitrær gruppe, EuroStudy har lavet for at forsøge at gruppere vores kursister og programmer. Ungdomsprogrammerne på sprogskoler verden over, afholder deres sprogkurser for forskellige aldersgrupper. Et program i vores 'GO'-programtype kan derfor i nogle tilfælde passe dig bedre, selvom din alder ellers indikerer noget andet. Tjek vores GO-programmer ud her.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt