Drømmer du om at rejse ud
​på egen hånd i ferien?​

sprogskole-underside_2

EuroStudy er specialiserede i at lave en tryg og spændende sprogrejse for unge. Vores Young-program er for dig mellem 12-17 år, som drømmer om at komme på en lærerig og spændende sprogrejse med andre jævnaldrende.​

​Hvad end du har vinterferie, påskeferie, sommerferie, eller efterårsferie, kan du komme ud at rejse på sprogrejse med os. Vi tilrettelægger vores programmer, så de passer perfekt til din aldersgruppe. Vi ved hvordan, man skaber trygge rammer, og vi har tid til at tale med dig og din familie under hele forløbet.

Vores sprogskole-elever kommer fra alle steder i verden. Du vil bo sammen med dine medstuderende, og I vil modtage undervisning sammen. I fritiden er der masser af sjove aktiviteter, som I kan lave sammen. Hvem ved - måske vil du få nye venner for livet?​​

Programtypen 'Young' er en arbitrær gruppe, EuroStudy har lavet for at forsøge at gruppere vores kursister og programmer. Ungdomsprogrammerne på sprogskoler verden over, afholder deres sprogkurser for vidt forskellige aldersgrupper. Et program i vores 'GO'-programtype kan derfor i nogle tilfælde passe dig bedre, selvom din alder ellers indikerer noget andet.

Lær engelsk​

Lær fransk​, tysk eller spansk

Frankrig​

Antibes 13-17 år​​

Cannes 13-17​ år​

Montpellier 12-16 år

Spanien

Málaga 12-15 år

Barcelona 13-17 år​

Tyskland

Berlin - Water Sports 13-17 år​

Berlin - Berlin Villa 16-17 år​

Berlin - Westend 14-17 år

Sprogrejse for unge med spændende destinationer

Vi har flere fede destinationer og sprogskoler for unge i Europa og resten af verden. Du kan blandt andet komme på sprogrejse til England, USA, Malta, Tyskland, Frankrig og Spanien.

Udover at forbedre dit engelske, franske, spanske, tyske eller italienske sprog, vil og også få en forståelse for og et unikt indblik i engelsk kultur, spansk kultur, italiensk kultur, amerikansk kultur og tysk kultur

​Vi har dygtige ansatte på vores internationale sprogskoler, som alle er veluddannede og erfarne undervisere. På vores intensive forløb vil du hurtigt blive komfortabel ved at tale dit valgte sprog.

Underviserne tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, så du får det optimale ud af dine lektioner. Du kan vælge alt fra begynder til mere avanceret niveau, og der er forskellige ugers varighed. Du kan også komme på sprogrejse for unge i aldersgruppen 15-20 år, hvis det passer bedre.​

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt