Sprogskole og sprogrejser​​

Som det fremgår af vores programudbud, findes der mange typer sprogrejser og sprogkurser på vores sprogskoler, afhængigt af alder på den rejsende, land, by, ønsket rejseperiode osv. Priserne varierer ligeledes fra sprogskole til sprogskole. Dog kan man godt beskrive nogle forholdsvis generelle karakteristika, som gælder for de fleste sprogrejser, og som kan hjælpe til at give et overordnet indtryk af, hvad konceptet sprogrejse dækker over.​

​Sprogskole i udlandet

Selve sprogkurset er selvfølgelig det centrale element i en sprogrejse. De rejsende har forskellige motivationer for at tage af sted, men fælles for dem alle er, at de først og fremmest har et ønske om at forbedre deres sproglige kompetencer i én eller anden grad. Nogen tager primært afsted på sprogskole for dette, mens for andre handler det mindst lige så meget om at udforske den valgte destination og nyde en ferie væk fra hverdagen derhjemme.

Et standard sprogkursus er på 20 lektioner om ugen (4 lektioner om dagen). Når man ankommer til den valgte sprogskole vil man blive niveautestet for at sikre, at man kommer på det rette niveau. Det kan selvfølgelig ændre sig undervejs, hvis man har købt et sprogkursus på over 3-4 ugers varighed, og i så fald er det muligt at rykke et niveau op eller ned undervejs, om nødvendigt.

Hvis man kun har kort tid på sprogskole til at lære sproget i, anbefaler vi et intensivt sprogkursus med op til 30 lektioner om ugen. Det giver fortsat tid til også at deltage i kulturelle aktiviteter med de andre studerende.

Der er også mange sprogskoler, der udbyder kombinationskurser med fx 20 gruppelektioner og 10 privatlektioner pr. uge.

På mange sprogkurser engagerer underviserne på skolen sig i de studerende, således at det også er dem, der deltager i sociale aktiviteter og ekskursioner efter endt undervisning. På større skoler kan personalet være opdelt i undervisere og dem der tager sig af de studerendes trivsel efter endt undervisning.

Hvorfor er sprogkurser på sprogskole en god måde at rejse på?

​Et sprogkursus kan sætte rammen om en ferie. Man bruger sin ferie på, sammen eller hver for sig, at lære sprog. Efter endt undervisning er der planlagt aktiviteter, som man kan deltage i. Man er garanteret samvær med nye mennesker, så man skal ikke bruge tid på at opsøge nogen eller selv at planlægge aktiviteter i lokalområdet. Sprogskolens personale er vant til at arrangere udflugter for udlændinge og ved hvilke steder, der er værd at besøge. Man mister altså ikke hele dage på at gå efter en oplevelse, der viser sig at være et flop.

Man kan rejse sammen som kolleger, som forældre og børn, som bedsteforældre og børnebørn, som par eller som enkeltperson. Er man single og ønsker at rejse og møde nye mennesker, så er et sprogkursus også en oplagt ferieform, for man er aldrig overladt til sig selv.

Vi sælger også sprogkurser til 50+ kunder, dvs. kunder der har rundet de 50 år, men fortsat har meget appetit på at undersøge verden og lære mere. Ved at gå efter et kursus til netop denne målgruppe, så ved man, at man kommer til at lære sammen med andre på samme alder og opefter. Vi har hørt om studerende op til 92 år, så det er aldrig for sent at holde sig åndsfrisk! Skolen vil holde denne gruppe for sig, så man primært er sammen med jævnaldrende. Har man ikke noget imod at være blandet med alle aldersgrupper, så kan man købe et almindeligt sprogkursus for voksne.​

​Indlogering på sprogskole

Indlogeringsmulighederne varierer fra sted til sted, men de fleste sprogskoler udbyder dog både kollegieværelser og logi hos værtsfamilier. Herudover er der også nogle skoler, som råder over delelejligheder, studiolejligheder, hoteller, hostals, mm. Hos en værtsfamilie og på kollegierne vil man ofte få enten morgenmad, halv- eller helpension inkluderet, mens lejlighederne ofte er uden forplejning. Også dette varierer dog meget fra sted til sted. Du kan læse om hvad der er inkluderet på de udbudte indlogeringssteder under Forplejning på programinfosiderne for hver destination.​

​Aktiviteter og ekskursioner

På ungdomsprogrammerne (Young og GO) og på 50+ programmerne vil der altid være inkluderet et aktivitetsprogram (af forskelligt omfang) i prisen. Dette betyder, at der vil blive udbudt aktiviteter og/eller ekskursioner uden for undervisningstiden, ofte om eftermiddagen og/eller aftenen samt i weekenderne.

På de almindelige voksenprogrammer er aktiviteter og ekskursioner som udgangspunkt ikke medregnet i prisen, men deltagere vil kunne tilkøbe aktiviteter/ekskursioner efter ankomst. Det vil ofte foregå sådan, at der hænger et skema for ugens aktivitetsprogram ved sptogskolens reception, og man har således frihed til at vælge de aktiviteter, der passer en bedst.

Flyrejsen

Flyrejsen er ikke omfattet af prisen for sprogrejsen. Vi ønsker at give vores kunder friheden til selv at booke fly, hvis de foretrækker dette. Hvis man derimod ønsker et flytilbud fra os, skal dette blot angives på tilmeldingen, og så sender vi med glæde et flytilbud.

​​

​Transferservice

På ungdomsprogrammerne (Young og GO) og på 50+ programmerne er transferservice fra/til lufthavnen nogle steder inkluderet i prisen, mens alle andre steder kan denne service tilkøbes. Transfer-service betyder, at der vil være personale fra sprogskolen, som henter deltagerne ved ankomst til lufthavnen og kører dem til deres logi, og ligeledes bliver de bragt tilbage til lufthavnen ved hjemrejse.

På de almindelige voksenprogrammer kan transferservice altid tilkøbes, hvorfor det er vigtigt at angive på tilmeldingen, om man ønsker denne service eller ej.

​Hvorfor køber vores kunder sprogrejser?

  • ​For at forbedre det sprog de er i gang med at lære på en uddannelse.
  • For at blive bedre til at tale med forretningsforbindelser på engelsk/spansk/tysk/fransk/kinesisk m.fl.
  • ​For at opsøge en ferie med indhold, hvor man er sammen med andre mennesker om noget – her sætter sprogkurset rammen for ferien.
  • ​For at lære en bestemt kultur eller et land bedre at kende.
  • ​For at blive mere flydende i at tale sproget op til en eksamen.
  • ​For at opkvalificere sine medarbejdere – investere i human kapital.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.