Hvad er en sprogskole?

En sprogskole er en skole, hvor der undervises i en eller flere sprog. Et ophold på en sprogskole er således en af de bedste måder at lære sprog og derved komme tættere på og lære en masse om nye lande og kulturer.

Alle vores sprogskoler ligger forskellige steder i udlandet. Med EuroStudy kan du for eksempel komme på sprogskole og lære engelsk i England, USA eller Malta, tysk i Tyskland, spansk i Spanien eller Argentina, fransk i Frankrig, og italiensk i Italien. Ved at gå på en sprogskole, vil du ikke kun lære et nyt sprog at kende, du vil også få en forståelse for det samfund og den kultur, der er i det land, du lærer sproget. Når du rejser på sprogskole til udlandet, vil du også have rig mulighed for at øve sproget uden for sprogskolen, hvorfor en sprogrejse er den bedste måde at lære eller forbedre et sprog.

På alle vores sprogskoler vil du møde og gå sammen med en masse spændende, jævnaldrende medstuderende fra hele verden, som også er rejs til sprogskolen for lære det samme sprog som dig. Der venter dig derfor mange fantastiske og lærerige stunder på og udenfor sprogskolen.

Hvilket sprog skal du vælge at lære (først)?

​Inden du kan beslutte dig for, hvorhen du skal på sprogskole, er du nødt til at beslutte dig, hvilket sprog, du vil lære. Det kan være svært at vælge, og listen af gode grunde til at forbedre eller lære et nyt sprog har ingen ende. Sprog er en endeløs kilde til spændende læring og uforglemmelige oplevelser.

Sprog fungerer på mange måder som nøgler til at åbne forskellige lande, samfund, mennesker og muligheder op. Alle sprog kan og tilbyder noget forskelligt, så hvordan vurderer du, hvilket sprog, du skal lære (først)?​ Se hvorfor engelsk måske er det sprog, du skal lære først her.

Top 10 fordele ved at tage på sprogskole på en sprogrejse

​Top Der er mange gode grunde til at tage på sprogrejse til udlandet. I denne top 10, har vi samlet de mest væsentlig grunde til at tage på sprogrejse.


​1. Du lærer et nyt sprog og en ny kultur

​Det siger næsten sig selv. Når du rejser på sprogrejse for at lære et fremmedsprog på en sprogskole, så vil du lære sproget men også den lokale kultur at kende, hvilket er enormt vigtigt for at optimere din indlæring.

2. Du lærer at blive mere selvstændig

Uanset, hvilken type sprogrejse, du vælger, vil du komme ud af dine vante omgivelser og udfordre dig selv på en anden måde end du er vant til, hvilket styrker din selvstændighed.

3. Du forbedrer dit CV og dine karrieremuligheder

​Det er ikke nogen hemmelighed, at dine karrieremuligheder øges, jo flere sprog du mestrer. Verden bliver mere og mere global, og jo flere sprog, du mestrer, jo flere job verden over kan du komme i betragtning til. Det kan en sprogrejse til en sprogskule i udlandet hjælpe med.


​4. Du forbedrer dine karakterer og din kvote 2-ansøgning

Måske får du ikke den karakter, du gerne vil have i engelsk, tysk, spansk eller fransk. Med en sprogrejse til en sprogskole får du intensiv undervisning, der hurtigt vil løfte dit niveau, så du sandsynligvis kan forbedre dine karakterer, og måske hjælpe dig med at komme ind på drømmestudiet

5. Det bliver sjovere at rejse i fremtiden

Du får meget mere ud af dine rejser til udlandet i fremtiden, når du kender din rejsedestinations sprog. Med et sprogkursus på en sprogskole vil med tid opleve, at landene og deres befolkninger folk åbner sig for dig, og byder dig på oplevelser, du ellers ikke ville have fået.

6. Du får nye venner - fra hele verden

​På sprogskolerne er der altid elever fra hele verden, elever som også rigtig gerne vil lære folk fra andre kulturer at kende. En sprogrejse giver derfor en unik mulighed for at skabe netværk på tværs af verden.


​7. Du får stimuleret rejsefeberen samtidig med, du bliver klogere

Når du rejser på sprogrejse, får du slukket rejsetørsten samtidig med, at du lærer et nyt sprog, kultur, og en masse spændende mennesker at kende.

8. Du lærer dig selv bedre at kende

Når du (på egen hånd) tager på sprogskole i udlandet, vil du blive udfordret i mange aspekter. At du på den måde kommer ud af dine vante omgivelser og blandt folk, du ikke kender på forhånd, betyder, at du vil have mulighed for at lære dig selv meget bedre at kende.

9. Du skaber minder for livet

​Den unikke rejseform som sprogrejsen er, er højst mindeskabende, da man i et spændende og livligt miljø, får en masse fantastiske oplevelser af forskellig karakter. Stift bekendtskab med et nye sprog, kulturer, mad, seværdigheder og mennesker.

10. Du gør noget godt for dig selv

Med en sprogrejse til en sprogskole viser du dig selv, at du sætter pris på dit fremtidige jeg. På en sprogrejse tager du på en unik rejse, hvor du kombinerer afslapning med oplevelser og læring. Det er selvforkælelse på højeste plan.

Hvorfor er sprogkursus på en sprogskole en god måde at rejse på?​


​Et sprogkursus på en sprogskole kan sætte rammen om en ferie. Man bruger sin ferie på, sammen eller hver for sig, at lære sprog. Efter endt undervisning på sprogskolen, er der planlagt aktiviteter i og omkring sprogskolen, som man kan deltage i. Man er garanteret samvær med nye mennesker, så man skal ikke bruge tid på at opsøge nogen eller selv at planlægge aktiviteter i lokalområdet. Sprogskolens personale er vant til at arrangere udflugter for udlændinge og ved hvilke steder, der er værd at besøge.

Berlin muren

Man kan rejse på sprogskole sammen som kolleger, som forældre og børn, som bedsteforældre og børnebørn, som par eller som enkeltperson. Rejser man alene på sprogskole, og ønsker at rejse og møde nye mennesker, så er et sprogkursus også en oplagt ferieform, for man er aldrig overladt til sig selv.

Skyd effektivt din sprogindlæring i gang med en sprogrejse til en sprogskole

Der er mange måder at lære sprog på. Man bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære sprog på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det snakkes.​ Med EuroStudy International kan du blandt andet komme på sprogrejse til spændende sprogskoler og destinationer i England, USA, Malta, Frankrig, Tyskland, Spanien, Argentina og Italien.

Sprogskole for voksne 50+

Vi sælger også sprogkurser til sprogskoler specifikt tilpasset 50+ kursister, dvs. kursister der har rundet de 50 år, men fortsat har meget appetit på at undersøge verden og lære mere. Ved at gå efter en sprogskole og et sprogkursus til netop denne målgruppe, så ved man, at man kommer til at lære sammen med andre på samme alder og opefter. Vi har haft kursister op til 92 år, så det er aldrig for sent at holde sig åndsfrisk. Sprogskolen vil holde denne gruppe for sig, så man primært er sammen med jævnaldrende. Har man ikke noget imod at være blandet med alle aldersgrupper, så kan man købe en almindelig sprogrejse for voksne.

Aktiviteter og ekskursioner på og omkring sprogskolen

På ungdomsprogrammerne (YOUNG og GO) og på 50+ programmerne vil der altid være inkluderet et aktivitets program (af forskelligt omfang) i prisen. Dette betyder, at der vil blive udbudt aktiviteter og/eller ekskursioner uden for undervisningstiden, ofte om eftermiddagen og/eller aftenen samt i weekenderne. Nogle af aktiviteterne foregår på sprogskolen, mens andre arrangeres i og omkring byen, sprogskolen ligger i.

​På de almindelige voksenprogrammer er aktiviteter og ekskursioner som udgangspunkt ikke medregnet i prisen, men deltagere vil kunne tilkøbe aktiviteter/ekskursioner efter ankomst. Det vil ofte foregå sådan, at der hænger et skema for ugens aktivitets program ved sprogskolens reception, og man har således frihed til at vælge de aktiviteter, der passer en bedst.

Flyrejsen

Flyrejsen er ikke omfattet af prisen for sprogrejsen. Vi ønsker at give vores kunder friheden til selv at booke fly, hvis de foretrækker dette. Hvis man derimod ønsker et flytilbud fra os, skal dette blot angives på tilmeldingen, og så sender vi med glæde et flytilbud.

​​

​Transferservice

På ungdomsprogrammerne (Young og GO) og på 50+ programmerne er transferservice fra/til lufthavnen og sprogskolen nogle steder inkluderet i prisen, mens alle andre steder kan denne service tilkøbes. Transfer-service betyder, at der vil være personale fra sprogskolen, som henter deltagerne ved ankomst til lufthavnen og kører dem til deres logi, og ligeledes bliver de bragt tilbage til lufthavnen fra sprogskolen eller logiet ved hjemrejse.

På de almindelige voksenprogrammer kan transferservice til/fra sprogskolen eller logiet altid tilkøbes, hvorfor det er vigtigt at angive på tilmeldingen, om man ønsker denne service eller ej.

​Sprogkurser på sprogskolen

Et standard sprogkursus på en sprogskole er på 20 lektioner om ugen (4 lektioner om dagen). Når man ankommer til den valgte sprogskole vil man blive niveautestet for at sikre, at man kommer på det rette niveau. Det kan selvfølgelig ændre sig undervejs, hvis man har valgt et sprogkursus på over 3-4 ugers varighed, og i så fald er det muligt at rykke et niveau op eller ned undervejs, om nødvendigt.

Hvis man planlægger kort tid på sprogskolen til at lære sproget i, anbefaler vi et intensivt sprogkursus med op til 30 lektioner om ugen. Det giver fortsat tid til også at deltage i kulturelle aktiviteter med de andre studerende.

Der er også mange sprogskoler, der udbyder kombinationskurser med fx 20 gruppelektioner og 10 privatlektioner pr. uge.

På mange sprogskoler engagerer underviserne på skolen sig i de studerende, således, at det også er dem, der deltager i sociale aktiviteter og ekskursioner på og omkring sprogskolen efter endt sprogkursus. På større sprogskoler kan personalet være opdelt i undervisere og dem der tager sig af de studerendes trivsel efter endt undervisning.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt