Tilmelding

Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular og samtidig betale depositum på 2.000 kr.

Depositum kan overføres til vores bankkonto:

​​

​Bank: Danske Bank

Reg. Nr: 3001

Kontonr: ​3120161903

Betaling fra udlandet:

IBAN: DK6130003120161903

SWIFT-kode: DABADKK

Online betaling

For at betale med kort online kan du klikke her.

OBS: Husk venligst at angive navn på den rejsende. Ved online betaling kan man skrive navn på den rejsende i feltet, hvor der bedes om fakturanummer.

Rabatter

Rabat ved to samtidige bookinger

Det er muligt at få rabat på kr. 250 til hver rejsende, såfremt 2 personer booker sammen (gør venligst opmærksom på dette i kommentarfeltet på tilmeldingen). Det skal dog være på sprogrejser af 2 eller flere ugers varighed.

​​

Depositum​

​Depositummet er en del af rejsens pris, og det fratrækkes senere på slutfakturaen. Kr. 2000 overføres umiddelbart efter tilmelding.

Når EuroStudy International har registeret indbetalingen af depositum, påbegyndes tilmeldingsprocessen. Så snart vi modtager bekræftelse fra sprogskolen, fremsendes en bookingbekræftelse, faktura og info til de(n) opgivne e-mail(s). Behandlingstiden for fremsendelse af disse dokumenter kan variere fra ca. 1-5 hverdage.

Bemærk, at det er kun muligt at få tilbagebetalt depositummet, hvis sprogskolen af den ene eller anden årsag er nødsaget til at aflyse dit sprogkursus, hvis der ikke er plads på det ønskede sprogkursus, eller hvis du er dækket af en afbestillingsforsikring (se dækningen med vores afbestillingsforsikring her).

Restbeløbet

Restbeløbet forfalder senest 8 uger før afrejse. Hvis rejsen er bestilt inden for 8 uger før afrejsen, skal restbeløbet betales, så snart slutfakturaen er modtaget.

Såfremt kunden selv bestiller en flybillet, kan vi ikke stilles til ansvar for, hvis kunden har bestilt flybilletten, før vi har en bekræftelse fra sprogskolen på, at der er plads på det ønskede kursus. Det anbefales kraftigt at afvente booking bekræftelse før bestilling af flybillet.


Rejsen til destinationen

​Det står kunden frit for selv at arrangere sin flyrejse eller købe den gennem EuroStudy International. Har kunden kun bestilt sprogkursus og indkvartering hos EuroStudy, er kunden ikke dækket af Rejsegarantifonden. Kunden skal da, senest 14 dage før afrejse, give besked om den forventede ankomsttid til det valgte logi. Har kunden bestilt afhentning i lufthavnen, bedes der fremsendt en kopi af rejseplanen. EuroStudy International anbefaler, at kunden først booker flybillet efter modtagelse af bookingbekræftelse og faktura.

Hvis der bookes fly til unge under 18 år, anbefales det at være ekstra opmærksom på de forskellige flyselskabers regler for unge, der flyver uledsaget. Nogle selskaber tillader fx ikke, at man rejser uledsaget, hvis man er under 16 år, mens andre ikke tillader uledsaget rejse, hvis man er under 14 år. Sådanne regler bør læses nøje, før der bookes flyrejse. EuroStudy International påtager sig intet ansvar for transportselskabers eventuelle aflysninger, ændringer af afgange, forsinkelser eller konkurser.

Flybestillingsgebyr

Gebyr for bestilling og udstedelse af flybillet gennem EuroStudy International er kr. 350,- inden for Europa og 550 kr. oversøisk, som dækker arbejdstiden med at søge efter den bedste pris og rejserute, udstedelse, samt betaling for at være dækket af Rejsegarantifonden. Dvs. at flybillettens pris refunderes, såfremt flyselskabet eller rejsearrangør går konkurs.


Ændringer

EuroStudy International ændrer om muligt gerne allerede indgåede aftaler. Hvis sprogkurset og indlogeringen er bekræftet, påregnes dog et ændringsgebyr. Herunder ses en oversigt over ændringsgebyrer ved allerede indgåede aftaler:

Ændring af rejseperiode: Kr. 500,-

​Tilkøb af ekstra dage: Kr. 400,-

​Tilkøb af transfer: Kr. 200,-

​Alle øvrige ændringer: Kr. 500,-

Hertil kommer evt. udgifter, som måtte blive opkrævet af vore samarbejdspartnere. Flybilletten kan være tabt ved ændring af rejsedatoer, og der skal købes en ny billet for kundens egen regning.​


Afbrydelse af kursus

Afbrydes et ophold i utide, er der IKKE under nogen omstændigheder godtgørelse for den resterende kursus- og indkvarteringsperiode.


Afbestillingsforsikring

For at undgå at miste penge ved framelding pga. sygdom, tilrådes det at tegne en afbestillingsforsikring gennem EuroStudy International. Forsikringen koster 5 % af rejsens pris. Herved sikres kunden tilbagebetaling af hele det til EuroStudy International indbetalte beløb. Sygdomme, som ligger til grund for afbestillingen, må ikke være forudset på bestillingstidspunktet, og sygdommen skal dokumenteres ved en lægeerklæring. Afbestillingsforsikringen skal bestilles og betales sammen med sprogrejsen. Læs mere om vores afbestillingssikring her.


Rejseforsikring

Dit gule sundhedskort dækker ikke som rejsesygesikring uden for Danmark, Færøerne og Grønland. Det betyder også, at der ikke længere er en offentlig dansk alarmcentral, som du kan kontakte fra udlandet. Hvis uheldet er ude på en rejse i EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal du bruge det blå EU-sygesikringskort, når du kontakter et lokalt behandlingssted.

Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til samme behandling, som borgerne i det land, du rejser i. Vær opmærksom på, at du er dækket forskelligt afhængigt af, hvor du rejser hen. F.eks. kan der i visse tilfælde være langt til nærmeste offentlige sygehus eller ventetid på behandling. Det blå kort dækker ikke hjemtransport ved sygdom eller ulykke, så hvis du helt vil undgå egenbetaling og ikke i forvejen er dækket, bør du tegne en rejseforsikring hos EuroStudy - se mere under forsikring her.

Hvis ikke du har bestilt en rejseforsikring gennem EuroStudy International ved tilmeldingen, er det endnu ikke for sent. En rejseforsikring kan udstedes frem til dagen før afrejse. Priserne på en rejseforsikring kan du finde ved at klikke her.


Framelding

Ved skriftlig framelding senest 6 uger før kursusstart vil kun depositum kr. 2.000 være tabt. Ved framelding senest 4 uger før kursusstart vil halvdelen af totalbeløbet være tabt. Ved skriftlig framelding senest 2 uger før kursusstart vil hele totalbeløbet være tabt.

Privatlivspolitik

​Det er vigtigt for os at beskytte dine private oplysninger. For at afspejle EU’s nye persondataforordning, har vi opdateret vores politik om beskyttelse af personlige data. Hvis du vil vide mere om hvad vi bruger dine personlige oplysninger til, så kan du læse mere om vores privatlivspolitik her. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.


Visum

Det påhviler de rejsende selv at søge om visum, hvis et sådant er påkrævet. EuroStudy International hjælper gerne med vejledning, men kan ikke påtage sig ansvar for, om visum opnås i rette tid før afrejse. Der skal ikke bruges visum i nogen europæiske lande, og for rejser til USA skal du være væk mere end 3 måneder (eller have mere end 20 lektioner per uge) førend der kræves visum. Det er den rejsendes eget ansvar at undersøge hvorvidt der er behov for visum eller ej på den ønskede destination.


Rejsegarantifonden

Såfremt både flyrejse og ophold er købt igennem EuroStudy International, så er man dækket af rejsegarantifonden. Dvs. at flybillettens pris refunderes, såfremt flyselskabet eller rejsearrangør går konkurs.

​​

Prisen for din sprogrejse

Hvad prisen for en sprogrejse inkluderer, afhænger af den valgte destination, programtype og rejseperiode, samt hvad der evt. er blevet tilvalgt på vores prisberegner eller aftalt individuelt ifm. udarbejdelse af prisoverslag til den enkelte kunde. De angivne priser i vores prisberegner og alle individuelt tilsendte prisoverslag omfatter dog altid administrationsgebyr og salgsmoms (ved rejser inden for EU), således at der ikke kommer andre gebyrer eller afgifter oveni prisen efterfølgende.

EuroStudy tager forbehold for fejl i priser, rejsedatoer og andre informationer tilknyttet vores sprogrejser, som de står angivet i prisberegneren og på hjemmesiden. Tilmeldingen skal betragtes som en anmodning om booking af den valgte rejse, som dog først endeligt bekræftes, både ift. pris, datoer og hvad der er inkluderet, ved modtagelse af booking bekræftelse og faktura fra EuroStudy (oftest inden for 1-5 hverdage efter tilmelding). Hvis tilfældet er at der er fejl i pris eller andet tilknyttet det valgte program, giver EuroStudy kunden klar besked herom, og der vil være mulighed for at få depositummet tilbage, hvis sprogrejsen ikke længere har interesse baseret på den angivne ændring.


Reklamation

Svarer undervisningen eller indkvarteringen ikke til kursistens forventninger, skal dette meddeles til sprogskolen så hurtigt som muligt – helst efter et par dage og senest 1 uge efter kursus start, således at sprogskolen får mulighed for at rette eventuelle fejl og misforståelser tidligt i kursusforløbet. Ofte kan det hjælpe at skifte hold og lærer eller flytte til et andet logi. Hos værtsfamilier lader dette sig gøre ved udgangen af en uge og med en uges varsel. Der kompenseres ikke for reklamationer modtaget efter hjemkomsten. Dansk ret skal regulere ethvert krav, der rejses mod EuroStudy International, og søgsmålet skal anlægges ved dansk domstol eller ved voldgift i Danmark.


Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl, regnefejl og udsolgte kurser.​

Skulle der opstå en hændelse, som EuroStudy International ikke har indflydelse på eller kontrol over, som f.eks. krig, borgerkrig, revolution, strejke, sabotage, terror eller en naturkatastrofe, er EuroStudy International fritaget for ethvert ansvar (force majeure).

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt