Programoverblik​

14 - 17 år​

Newbury, England

20 lektioner á 45 min pr. uge med mulighed for Harry Potter experience eller Golf træning som tillæg

Enkelt- dobbelt, eller tripleværelse

Helpension​

Varighed 2-4 uger

Ankomst/afrejse: Onsdag/Onsdag

Sprogrejse til Newbury, Downe House: En sommer, du aldrig glemmer, på en rigtig engelsk bording skole, i smukke omgivelser, og fyldt med aktiviteter, sport samt Harry Potter oplevelser.

Med en masse jævnaldrende unge fra hele verden, kan du, på denne smukke og traditionsrige kostskole, der over sommeren agerer sprogskole, få en sommer, du aldrig glemmer.

Skolens faciliteter

- Flotte udendørs sportsområder 

- Indendørs sportshal

- Auditorium

- Stor spisestue

- Fri WiFi

Undervisningen

På dette sprogkursus får du 20 lektioner á 45 min. pr. uge, undervist af dygtige, uddannede lærere, i klasser af maks. 15 elever​.

​Indkvartering

Blanding af traditionel indkvartering på det smukke campus hvor der er muligheder for Enkelt-, Dobbelt- samt Tresengsværelser, så der er rig mulighed for at vælge hvordan man gerne ønsker at blive indlogeret. 

Derved består selve logi af en blanding af enkelt- og tvillingeværelser med nogle tredobbelte værelser og et lille antal værelser til 4.

Drenge og piger er indkvarteret i forskellige værelser (værelsestype tildeles ved in-checking, og kan ikke garanteres på forhånd, men der er mulighed for at afgive ønske ved booking, som der så vidt muligt vil blive taget højde for)

Transfer-service
Du kan tilkøbe transfer fra/til en række lufthavne; Heathrow, Stansted,  Gatwick - Gatwick er den tætteste på skolen. Fra Heathrow, har skolen sin egen shuttle / Skolebus som køre mellem skolen og Heathrow med ankommende elever, samt når eleverne skal hjem. Fra Stansted eller Gatwick er transfer via privat transfer fra skolen. 

Vælger du en af ovenstående løsninger, vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til/fra sprogskolen i Newbury. Ligeledes retur igen når du skal hjem. 

Aktiviteter

​På denne sprogrejse til Newbury, England er der inkluderet et bredt aktivitets program, der byder på et spøndende udvalg af sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter og én heldagsekskursion om ugen.

​Aktivitetsprogrammet omfatter bl.a.:
​kunst og kunsthåndværk, Badminton, Grillmad, Basketball, Fang flaget, Kasino aften, Dans, Dødbold, Disco aften, Fodbold, Frisbee spil, Karaoke

Kings' Got Talent, Latin danse, Filmaften, Mordmysteriet, Quiz udfordringer, Svømmeleg, Tennis, Tryk på Rugby, Volleyball, Zumba

Ugentlig heldagsekskursion kan f.eks. være til

Bournemouth

Det perfekte sted at tilbringe en dag med solskin og shopping ved stranden; sørg for ikke at gå glip af dens mole!

London

Skolens persolane vil guide dig gennem de mest ikoniske seværdigheder i Westminster-området (inkl. Trafalgar Square, Downing Street, Westminster Abbey, Big Ben, Buckingham Palace og mere!) eller besøge historiske museer af verdensberømmelse (Natural History Museum, Science Museum , etc..)

Portsmouth

En smuk destination ved havet, hvor du vil gå ombord på verdens mest berømte slagskib, HMS Victory.

Stratford-upon-Avon

En charmerende by, der er mest kendt for at være fødestedet for William Shakespeare.

Warwick Castle

Et middelalderslot oprindeligt udviklet af Vilhelm Erobreren tilbage i 1068! Du vil være i stand til at nyde mange udstillinger under dit besøg.

Halvdagsudflugter

Oxford

Oplev hjemmet til et af de mest prestigefyldte universiteter i verden med sine mange colleges; fuld af historie, sjove fakta og med mange af dens bygninger brugt i Harry Potter-serien (Christchurch, Bodleian Library, osv...)

Harry Potter program - Newbury plus Harry Potter

​Hvis du er Harry Potter-fan, så har du, nu du befinder dig i Harry Potters hjemland, mulighed for at tilmelde dig Newbury Harry Potter-program, hvor du foruden det øvrige program, deltager i 3 ugentlige timers Harry Potter-tematiserede aktiviteter, samt kommer på ture til Harry Potter filmlokationer i Oxford, og ikke mindst til Harry Potter-udstillingen i Warner Bros. Studio i London.

Harry Potter* experience er der opstart 10 & 31 Juli  

*kan kun bookes for 2, 3 eller 4 uger.

Golf program - Newbury plus Golf.

Går du rundt med en gemt Tiger Woods eller bare brænder for det gamle ædle spil, er der nu muligheden for at ​både at få den normale sprogundervisning samt aktiviteter men med yderligere 6 timers Golf undervisning og coaching om ugen. Det er en helt unik mulighed for at kombinere din sprogrejse med at gøre dit golfspil endnu bedre sammen med dine engelskkundskaber og masser af andre internationale elever, fra rundt om i verden. 

Golf programmet* er der opstart på følgende datoer: 10, 17, 24, 31 juli samt 7 august.

*kan kun bookes for 2, 3 og 4 uger

Harry Potter og Golf bookes i vores prisberegner under Newbury Downe House - og kursus herunder er der Standard som er det normale sprogskoleophold eller Plus Harry Potter eller Plus Golf som er tillæg til standard programmet. 

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

​Skolen er en stor afhegnet campus, hvor alle faciliteterne ligger. 

De unge må gerne på visse tidspunkter færdes på egen hånd - fx gå rundt i Caterham i deres fritid. Caterham er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til, at man følges med andre. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år forbudt ifølge engelsk lovgivning.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt