Du kan rejse på sprogrejse og gå på sprogskole og lære spansk i Argentina

​​​​Der er mange måder at lære spansk på. Man bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære spansk på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det snakkes.

Spansk er et af de mest talte sprog i verden. Der er over 450 millioner mennesker, der har spansk som deres modersmål. Det bliver både talt i Spanien og Latinamerika og Sydamerika, og med spansk sprogforståelse kan du også lettere lære andre romanske sprog.

Hvis du drømmer om at blive god til spansk, kan det være en god idé at tage på sprogskole i Argentina. Et stort flertal af Argentinas befolkning har europæriske rødder, og det er derfor et af de lande i Sydamerika, der bedst egnede for europæere. Argentina  byder ikke kun på sol og varme men også på spændende kultur, interessante seværdigheder og flotte landskaber.

Nedenfor kan du se vores sprogrejsedestinationer, hvor du kan rejse på sprogskole og lære spansk i Argentina

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt