​SPROGREJSER FOR VOKSNE +50 ÅR​

​50+ sprogrejser er for dig over 50, der ønsker at rejse ud i verden og lære sprog i inspirerende og hyggelige omgivelser med jævnaldrende fra hele verden​ på en af vores sprogskoler

Hvilket sprog vil du gerne lære?

Se en oversigt over alle aktuelle 50+ destinationer i 2021 herunder

​                                                                                                                             

LÆR ENGELSK

ENGLAND

Eastbourne // 50+

York // 40+

​USA

Boston // 50+

LÆR FRANSK ELLER ITALIENSK

FRANKRIG

Antibes // 50+

LÆR SPANSK

50+ sprogrejsen er for dig, der...

... ønsker en aktiv ferie

... gerne vil være social med jævnaldrende fra hele verden

... søger en kombination af sprog, kultur og unikke oplevelser

Hvorfor 50+ sprogrejse med Eurostudy?

50+ sprogrejserne har typisk 2 ugers varighed, og er for det meste placeret uden for højsæsonen, så opholdet kan finde sted i en afslappet atmosfære med tid til fordybelse i i et hav af spændende oplevelser.

Undervisning der passer til dit niveau

Sprogundervisningen på 50+ sprogrejserne vil ofte være bestående af 20 sproglektioner pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser. Du vi blive testet første dag og vil derefter blive placeret på et hold, der passer til dit sproglige niveau. På nogle destinationer er der kun 50+ elever på samme hold, mens der andre steder også kan være yngre elever til sprogundervisningen. Det afhænger ofte af ens niveau. Men alt andet på aktivitetsprogrammet vil kun være for 50+erne.

Indlogering

Det varierer fra sted til sted, hvilken type indlogering, der er inkluderet i programmet. På mange sprogskoler vil du blive indlogeret hos en lokal familie. Det giver et unikt indblik i kulturen og rig mulighed for at øve sproget uden for undervisningen.

Alle værtfamilierne bliver løbende besøgt og kontrolleret af sprogskolernes indlogeringspersonale, således at man sikrer de bedst mulige standarder. For de rejsende, der ikke ønsker ovenstående indlogeringsmulighed, tilbydes der ofte alternativer - som fx egen lejlighed, hotel osv. Der er også programmer, hvor den faste indlogering for 50+ er hotel eller sprogskolens kollegium.

Fritid

Foruden sprogundervisningen om formiddagen er der et varieret fritidsprogram, som udfylder de fleste eftermiddage og nogle aftener om ugen. Der kan være tale om besøg på lokale attraktioner, besøg på en restaurant, der serverer det pågældende steds specialiteter, teaterbesøg, danselektioner i fx flamenco eller salsa, musik fremført af lokale kunstnere mm. En heldagsekskursion i weekenden til et interessant sted indgår ligeledes i de fleste af programmerne. Ved alle disse arrangementer bliver der taget hensyn til de deltagendes ønsker og behov, så det bliver den optimale oplevelse for alle deltagere.

​​​Transfer-service

Ved ankomst til den angivne lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet og retur igen ved hjemrejse. Denne service tilkøbes i forbindelse med prisberegning/tilmelding.

Flyrejsen til destinationen

Eurostudy er gerne behjælpelig med at arrangere rejsen frem til den nærmeste lufthavn, hvor kursisterne bliver afhentet af skolens personale. Det giver en tryghed for den rejsende, hvis der er en helhed i arrangementet, og man behøver derved ikke bekymre sig om stort set andet end at glæde sig til opholdet. Alternativt er man velkommen til selv at booke sine flybilletter - vi skal blot have besked herom ifm. tilmelding.

Forsikring

Det er gennem Eurostudy muligt at tilkøbe en rejseforsikring med super dækning, samt en afbestillingsforsikring. Vi råder alle vores deltagere i 50+ sprogrejserne til at tegne dels en afbestillingsforsikring, der dækker ved forskellige uheldigt opståede situationer inden afrejse og dels en rejseforsikring, som har forskellige dækningsgrader på selve rejsen. Du kan læse mere om vores forsikringer samt se priser her.
​​

Tilmelding

Sammensæt din perfekte sprogrejse og udregn pris med vores prisberegner.

Finder du ikke netop dét, du søger, kan du tage et kig på vores side om skræddersyede programmer.

​​

​Spørgsmål?

Skulle du have spørgsmål til vores spændende 50+ sprogrejser,

er du altid meget velkomne til at kontakte os

på telefon 56716566 eller på eurostudy@eurostudy.dk.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.