Berig dit liv og din sommerferie og lær engelsk på unik sprogrejse til London.

Programoverblik

13 - 17 år​

London (South Bank University)​

20 lektioner pr. uge​

Enkeltværelse med eget bad

Helpension

Varighed: 1-5 uger

Ankomst/afrejse: Onsdag/onsdag

Sprogrejse til London

Med denne sprogrejse, får du muligheden for at lære engelsk på det velmeriterede engelske universitet, London South Bank University. Universitetet fungerer som sprogskole, hvor du både bor, spiser og undervises du, så foruden at​ optimere dit engelsk, møde og blive venner med jævnaldrende elever fra hele verden, så får du også et unikt indblik i, hvordan det er at begå sig på et respekteret universitet. 

​Aktiviteter og ekskursioner​ på og omkring sprogskolen

​I sommerperioden er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, der byder på et bredt udvalg af sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter og én heldagsekskursion om ugen. ​ I efterårs-, vinter- og påskeferien er der inkluderet 4 sociale aktiviteter pr. uge. om formiddagen eller om eftermiddagen. 

Undervisningen på sprogskolen i London, England

På dette sprogkursus får du 20 lektioner á 45 min. pr. uge, undervist af dygtige, uddannede lærere, i klasser af maks. 15 elever​.

Denne sprogrejse til London inkluderer følgende:

  • ​EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering i enkeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard engelsk kursus med 20 á 45 min.

  • Daglige aktiviteter og ture i London
  • Heldagsekskursioner hver mandag og onsdag
  • Kursus bevis ved afslutning
  • Niveau test

Aktiviteter og ekskursioner​

​I sommerperioden er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, der byder på et bredt udvalg af sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter på skolen og i London, samt to heldagsekskursioner om ugen.

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

De unge må gerne færdes på egen hånd i grupper, ikke på egen hånd, på tilladte tidspunkter. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år forbudt ifølge engelsk lovgivning.

Transfer-service

Det er muligt at bestille lufthavnstransfer fra/til London-lufhavnene i form af shuttlebus eller privatchauffør, afhængig af lufthavn og tidspunkt. Uanset hvilken type, du bestiller, vil der stå en og vente på dig i ankomsthallen, som vil trygt vil sørge for, du kommer til din indkvartering. Ligeledes retur igen til Billund lufthavn, København lufthavn eller Aalborg lufthavn ved afrejse.

Indrejse og sikkerhed

Det Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt