Sprogrejse for børn og unge mellem 12-17 år​

Drømmer du om at rejse ud på egen hånd i ferien?

Eurostudy er specialiserede i at lave en tryg og spændende sprogrejse for unge. Vores Young-program er for dig mellem 12-17 år, som drømmer om at komme på en lærerig og spændende sprogrejse med andre jævnaldrende.

Hvad end du har vinterferie, påskeferie, sommerferie, eller efterårsferie, kan du komme ud at rejse på sprogrejse med os.  Vi tilrettelægger vores programmer, så de passer perfekt til din aldersgruppe. Vi ved hvordan, man skaber trygge rammer, og vi har tid til at tale med dig og din familie under hele forløbet.

Vores sprogskole-elever kommer fra alle steder i verden. Du vil bo sammen med dine medstuderende, og I vil modtage undervisning sammen. I fritiden er der masser af sjove aktiviteter, som I kan lave sammen. Hvem ved - måske vil du få nye venner for livet?​

Sprogrejse for unge med spændende destinationer

Vi har flere fede destinationer og sprogskoler for unge i Europa og resten af verden. Du kan blandt andet komme på sprogrejse til England, USA, Malta, Tyskland, Frankrig og Spanien.

Udover at forbedre dit engelske, franske, spanske, tyske eller italienske sprog, vil og også få en forståelse for og et unikt indblik i engelsk kultur, spansk kultur, italiensk kultur, amerikansk kultur og tysk kultur.

Vi har dygtige ansatte på vores internationale sprogskoler, som alle er veluddannede og erfarne undervisere. På vores intensive forløb vil du hurtigt blive komfortabel ved at tale dit valgte sprog.

Underviserne tager udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, så du får det optimale ud af dine lektioner. Du kan vælge alt fra begynder til mere avanceret niveau, og der er forskellige ugers varighed. Du kan også komme på sprogrejse for unge i aldersgruppen 15-20 år, hvis det passer bedre.​

Hvilket sprog vil du gerne lære?​

DESTINATIONER 2021

Lær engelsk​

​​MALTA

Tal-Virtu 12-17 år

USA

Los Angeles 14-17 år

​lær tysk, fransk eller spansk

​Spørgsmål?

Skulle du eller dine forældre have spørgsmål til vores spændende sprogrejser, 

er I altid meget velkomne til at kontakte os 

på telefon 56716566 eller på eurostudy@eurostudy.dk.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.