Tag til skønne Spanien
​med Eurostudy​

Spansk er et af de mest talte sprog i verden. Der er over 450 millioner mennesker, der har spansk som deres modersmål. Det bliver både talt i Spanien og Latinamerika, og med spansk sprogforståelse kan du også lettere lære andre romanske sprog.

Hvis du drømmer om at blive god til spansk, kan det være en god idé at tage på sprogskole i Spanien. Spanien byder ikke kun på sol og varme men også på spændende kultur, interessante seværdigheder og flotte landskaber.

Når du tager på sprogskole i Spanien med Eurostudy, kan du komme til både Barcelona og Madrid, hvis du gerne vil have en kulturel oplevelse i storbyen. Vi har også sprogskoler i Malaga, Néria og flere spændende steder.

Bliv god til spansk på rekordtid med spansk-kurser i Spanien

Hvis du vælger at tage på spansk-kurser i Spanien, vil du opleve en tydelig forbedring af din spanske forståelse.

Igennem ambitiøs og intensiv undervisning, vil du hurtigt få en grundlæggende forståelse for sproget.

Du vil modtage undervisning fra dygtige og veluddannede spansklærere. 

De tager hensyn til dit individuelle niveau og skaber god grobund for, at du får mest muligt ud af undervisningen. 

Med spansk-kurser i Spanien vil du ikke blot blive god til spansk, men du vil også møde nye mennesker fra forskellige lande.

Lad os vejlede dig om din sprogskole i Spanien

Tag kontakt i dag, hvis du vil høre nærmere om at komme på spansk kursus i Spanien. Vi vil med glæde besvare din henvendelse og vejlede dig til at finde den helt rette sprogskole i Spanien for dig.​

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt