Tag på sprogrejse i smukke New Zealand. Oplev den fantastiske natur, strande og byer alt imens du lærer engelsk og måske endda med en lille accent af en ægte Kiwi.

Mange danskere lærer engelsk i folkeskolen, men uden regelmæssig brug kan sprogfærdighederne hurtigt glemmes. Hvad med at forbedre dine engelskkundskaber samtidig med, at du udforsker et af verdens mest betagende lande? At tage på sprogskole i smukke New Zealand er en enestående mulighed.

I Auckland, New Zealands største by, møder storbyen en fantastisk natur. Byen byder på vulkaner, strande og frodige parker samt en pulserende havnefront. Du kan bestige Mount Eden for en betagende udsigt over byen, besøge det ikoniske Sky Tower eller udforske Auckland War Memorial Museum og lære om maorikulturen.

En sprogrejse til Auckland med EuroStudy giver dig ikke kun kvalitetsundervisning, men også chancen for at praktisere engelsk i hverdagen og opleve New Zealands venlige befolkning og kultur. Skolens moderne faciliteter og dygtige lærere sikrer en effektiv læringsproces, mens byens spændende seværdigheder og livlige atmosfære gør dit ophold uforglemmeligt.

Ved at tage på sprogrejse til Auckland forbedrer du dine engelskkundskaber og får samtidig en unik og mindeværdig oplevelse i et af verdens smukkeste lande.​

Nedenfor kan du se de destinationer, hvor du kan rejse på sprogskole og lære engelsk i New Zealand

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt