Sprogrejser for voksne

Kom på sprogrejse som voksen med EuroStudy, og fordyb dig i en ny kultur.

Sprogrejser for voksne er ikke noget nyt, og noget vi har beskæftiget os med igennem mange år. Det betyder også at vores udvalg er bredt og vores sprogrejse programmer for voksne er vel tilrettelagt. Vi har sprogrejser til England, USA, Malta, Spanien, Argentina, Tyskland, Frankrig, og Italien​, hvor du gennem sprogkurser af høj kvalitet kan lære engelsk, spansk, tysk, fransk eller italiensk.​

Sprogrejser for voksne til England

Cambridge, England

Sprogrejse til Cambridge, England

Brighton, England

Sprogrejse til Brighton, England

London, England

Sprogrejse til London, England

Sprogrejser for voksne til USA​

New York City, New York USA

Sprogrejse til New York, USA

Los Angeles, Californien, USA

Sprogrejse til Los Angeles, Californien, USA

Boston, Massachusetts, USA

Sprogrejse Boston, USA

Sprogrejser for voksne til Frankrig

Paris, Frankrig

Sprogrejse til Paris, Frankrig

Sprogrejser for voksne til Spanien

Sprogrejser for voksne til Italien

Rom, Lazio, Italien

Sprogrejse til Rom, Italien

Firenze, Toscana, Italien

Sprogrejse til Firenze, Italien

Taormina, Sicilien, Italien

Sprogrejse til Taormina, Sicilien, italien

Sprogrejser for voksne til Tyskland & Argentina

Buenos Aires, Argentina

Sprogrejse til Buenos Aires, Argentina

​Oplev verden, lær dens sporg

Tag på dit livs eventyr på en af vores sprogskoler. Du kan lære spansk i pulserende Buenos Aires i Argentina eller mærke den særlige stemning i Cambridge i England. Mulighederne er mange på vores magiske sprogrejser for voksne.

Hvis du holder sabbatår, har lyst til at opleve andre kulturer og har brug for luftforandring, så bør du overveje en af vores sprogrejser for voksne.

Det kan også være en god idé for dig, som søger en faglig udfordring eller gerne vil forbedre dine sprogkundskaber i forbindelse med arbejde. Hvis du er sprogunderviser og har brug for at vedligeholde dine sproglige kompetencer, kan du også tage på sprogrejse med os.

Hvor vil du gerne hen?

Find en sprogrejse for voksne, som passer præcist til dig

Du vil få en oplevelse for livet, samtidig med at du bliver bedre inden for det valgte sprog.​ Du kan lære engelsk i både England, USA og Malta. Du kan rejse til Spanien og Argentina og øve dit spanske.

Vi tilbyder også rejser til lande som Frankrig, Italien og Tyskland, hvor du henholdsvis kan lære fransk, italiensk og tysk.

Skræddersy din sprogrejse

Hos EuroStudy har du mulighed for at sammensætte din perfekte sprogrejse. Du kan selv vælge destination, rejsens varighed og mere. Du kan også vælge et af vores skræddersyede programmer.

Prismæssigt varierer vores sprogrejser for voksne alt efter rejsens længde og destination. Du kan altid beregne prisen med vores prisberegner. Den findes under menupunktet Pris & Tilmelding.

Kunne du ikke finde din ønskede destination, eller har du spørgsmål til vores spændende sprogrejser, er du altid meget velkommen til at kontakte os.​ 

Vi vil med stor fornøjelse hjælpe dig med at finde frem til det rette program.​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt