Rejs på sprogrejse og gå på sprogskole i flere franske byer

Vil du gerne lære fransk? Måske kan du allerede tale fransk, men du er lidt rusten og vil gerne blive mere komfortabel med sproget?

Hvis det er tilfældet, så er den bedste løsning, at tage på sprogrejse til Frankrig. Frankrig er et særligt land, som byder på et væld af fantastiske oplevelser. Der er alt fra spændende kultur og gastronomi til smuk natur og særegne landskaber.

Du kan komme på sprogskole i både Paris, Montpellier og Antibes.

Udover at du vil blive bedre til fransk, vil du få en mindeværdig og særlig oplevelse, som du kan tænke tilbage på resten af livet.​

Der er mange måder at lære fransk på. Man kan bl.a. få undervisning på en aftenskole, man kan benytte en sprog-app, man kan tage et online-kursus. Men den bedste, hurtigste og mest effektive måde at lære fransk på, er at få undervisning og opholde sig i et land, hvor det snakkes.

Nedenfor kan du se alle de destinationer, hvor du kan rejse på sprogskole og lære fransk i Frankrig

Sprogrejser til Frankrig med ekstra aktiviteter så som dans, koreografi og sejlsport​

Sejlsport og sprogrejse til Antibes​

Tag på sejler og sprogrejse i Sydfrankrig 14 til 17 år

Dans, koreografi og sprogrejse til Antibes ​

Tag på dans og sprogrejse i Sydfrankrig 14 til 17 år​

Bliv tryg ved at tale fransk med en sprogrejse til Frankrig

Når du tager på sprogrejse til Frankrig med os, vil du møde et hold af fantastiske undervisere. De er veluddannede og har masser erfaring med at lære fra sig. Du kan vælge mellem forskellige niveauer, og det er både et program for nybegynderen, såvel som den mere øvede.

Fælles for programmerne er, at underviserne møder dig, hvor du er, og tager udgangspunkt i dit niveau. De ved hvordan, man skaber et trygt læringsrum, så du hurtigt får stort udbytte af undervisningen.

I fritiden er der sjove aktiviteter, og du vil møde en masse mennesker fra hele verden.

Kontakt os i dag for mere information og svar på dine spørgsmål. Du kan beregne prisen på din sprogrejse til Frankrig med vores prisberegner. Gå til menupunktet ‘Pris & Tilmelding’ eller klik på den orange prisberegner til højre.​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt