Brug noget af din sommerferie i en af Tysklands største og flotteste byer og få en oplevelse for livet.

Programoverblik​

14 - 17 år​

München, Tyskland

20 lektioner á 45 min. pr. uge​

Værelser med 4-5 senge på kollegium

Helpension

Varighed: 1-4 uger​

Ankomst søndag, afrejse lørdag.

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Lær tysk på denne sprogskole, et slot i München, Tyskland

I den smukke, livlige, tyske storby får du nu en unik mulighed for at bo og få tyrsk sprogkursus på en sprogskole, der faktrisk er et gammelt slot,, hvor sammen med andre unge med alverdens forskellige nationaliteter, kan få en sommer, du aldrig glemmer.

Sprogskolen er et gammelt slot fra 1843, der er blevet rennoveret til at imødekomme nutidens krav og standarder. Placeret i en velhavende del af München, ca. 10 km. fra centrum (15 min med tog), tæller skolens omkringliggende faciliteter blandt andet: en stor og flot park med plads til rekreative spil og sjov, en flod, hvor man kan bade, bowlingbane, minigolf, volleyball, poolbord, bordtennis mm. Der vil også være mulighed for at rafe på floden Isar.

Undervisning
Denne sprogrejse inkluderer et tysk sprogkursus med 20 tysklektioner pr. uge a 45 min. Dygtige, uddannede undervisere, der har tysk som modersmål, står for dette tyske sprogkursus.


Inden afrejse tager du en tysk sprogtest, som placerer dig i en klasse med elever, der har samme niveau som dig, så du får mest mulig ud af sprogkurset.

Aktiviteter og ekskursioner
Inkluderet i programprisen er 1 ugentlig heldagsekskursion, og 1 halvdagsekskursioner. Disse kan blandt andet gå til forskellge interessepunkter og seværdigheder i München (Olympiapark, englischer park, hofbräuhaus osv). 


Indkvartering og pension
Du vil bo på et værelse med 4 eller 5 sengepladser med eget toilet og bad (se billede nedenfor) sammen med jævnaldrende elever af samme køn. Opholdet inkluderer desuden helpension, som nydes i skolens cafeteria. 

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolen 24/7. Eleverne kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

Campen ligger som nævnt kun 15 minutter fra München centrum, og med tilladelse fra dine forældre, kan du på visse tidspunkter få lov til at færdes i München på egen hånd (i grupper).

​Det er ikke tilladt at konsumere eller besidde alkohol, når man er afsted.

Transfer-service

Ved ankomst til München lufthavn, bus- eller togstation, kan du tilkøbe transfer, der vil brunge dig til/fra sprogskolen, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Tyskland på de tyske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt