LOUISES TUR TIL ANTIBES

​"Det der gør sprogrejser så fede, er at man får nye venner, men at man samtidigt lærer noget!​"

"Når man tager på sprogrejse, tæller det sociale en hel del. Man skaber bånd på helt andre måder. Jeg boede på kollegie, hvilket gjorde, at jeg konstant var omringet af jævnaldrende, som er noget jeg personligt godt kan lide. Når man er sammen med folk hele tiden, skaber man et andet (måske tættere) bånd, på den måde lærer man også folk at kende meget hurtigere."

"Jeg talte også med folk som boede hos værtsfamilier, hvilket lød super fedt, da jeg kunne høre, at man fik et virkelig godt indtryk af den franske hverdag og kultur.
Jeg mødte folk fra forskellige kulturer rigtig tit, det var spændende at høre om, hvordan andres hverdage var forskellige fra ens egen."

"Folk er imødekommende, hvilket gør det meget nemmere. Da jeg ikke er flydende i fransk, var jeg lidt bekymret for, at folk snakkede fransk indbyrdes, men det var ikke tilfældet. Folk snakkede lige så meget engelsk, som de snakkede fransk, så man får på en måde begge sprog trænet."

"Det er helt normalt at der går nogle dage, før man føler sig tilpas. Det er jo et helt nyt sted, hvor man ikke har været før. Da der er mange nationaliteter, snakker man meget med folk fra andre lande. Jeg mødte dog også nogle danskere, hvilket var meget rart. Jeg mødte flest mennesker, der var mellem 14 og 17 år. Jeg synes ikke, at man mærkede aldersforskellen, da undervisningen ikke var aldersfordelt."

"Det der gør sprogrejser så fede, er at man får nye venner, men at man samtidigt lærer noget! Jeg havde lektioner fra mandag til fredag, hvor timerne kun foregik på fransk. Animateurne (programlederne) talte også kun fransk, men det var bare

endnu en måde, hvor på man kunne

lære sproget. Da jeg først ankom,

forstod jeg meget lidt af hvad de sagde, men man vænnede sig hurtigt til det."

"Man har som sagt en test den første

dag man ankommer, og så bliver du inddelt på det niveau der passer til dig. Der hvor jeg var (Antibes), brugte de skalaen

TCF-testen (DELF). Det er en fransk test, ikke international. Fordi det er niveauopdelt, passer de opgaver de

giver dig godt til dig, hvilket gør, at du lærer mere. Jeg har oplevet stor forbedring af mit franske, hvilket jeg

godt kan se i min undervisning hjemme

i Danmark. Det er en ret fed følelse."

PIAS TUR TIL MALAGA

Læs her om Pias sprogskolerejse til Malaga med Eurostudy​:

​"Det har været over forventning at gå

på Malaca sprogskole i Malaga. Det er top profesionelle lærer med en masse energi. Grammatik om morgenen, konversation
​før frokost, og intensiv snak for de vedholdende over frokost. Jeg endte

med blot at
​få undervisning om formiddagen i de 4 timer. Fint! Der skulle jo også være tid til det fine vejr og gåture."

"I undervisningen tages der udgangspunkt i deres boghæfter, som er med
​grammatik og øvelser, og som efter min mening er super up to date. De er grundige, de er forståelige, de fauner bredt i emner, de har en del humor, og sidst men ikke mindst, de virker pædagogisk rigtige. Bare ta’ det for gode vare, for det er svært at for-klare hvordan."

"Lærerne er super søde og nærværende, og det rykker at få noget lært i en fart. Det kræver selvfølgelig at man også hænger i med lektierne. Tavlen er en stor computer, som også kan skrives på. Det betyder at opgaver tit er på skærmen: ”Indsæt de manglende verber i rette bøjning!” Vi skriver så blot det enkelte ord på et stk papir hver i sær, og rettelserne kan læren så skrive på compute-rens ”papir på tavlen”.
​Det er altså smart!"

"Der undervises selvsagt kun på spansk, men selvfølge får vi lige et ord her og der
​sagt på engelsk, så vi hurtige er med. Mange har deres telefoner med, dels fordi vi tit skal tage et billede fra tavlen til hjemmearbejde, men også som ordbog undervisningen, når alt synes som sort snak."

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt