YOUNG (ca. 12-15 år)​

YOUNG-sprogrejserne er for unge mellem ca. 12-15 år. Der er forskellige specifikke aldersintervaller for de enkelte sprogskoler i udlandet. De unge bliver sendt afsted på individuel og selvstændig vis, så de kan få et stort udbytte af at indgå i internationale og interkulturelle sammenhænge. ​YOUNG-programmerne inkluderer undervisning, spændende aktiviteter og ekskursioner, logi, og forplejning. På alle programmer vil transfer fra/til lufthavnen enten være inkluderet eller tilgængeligt for en ekstra pris. 

Desuden er disse ungdomssprogrejser kendetegnet ved et vist omfang af opsyn og support, samt visse regler for hvad man må og ikke må.

Tryk på Læs mere-knappen nedenfor og se EuroStudy's sprogrejser i YOUNG-programmet, hvor du finder alle vores sprogskoler for unge i udlandet.

GO (ca. 15-18 år)​

​​En GO-sprogrejse er for dig, der er mellem 15-18 år, som ønsker at komme på en både spændende, sjov og lærerig sprogrejse til udlandet, hvor du får mulighed for at stå på egne ben, dog med en grad af opsyn. Du får her en ungdomsrejse, som er tilrettelagt, så det passer til netop din aldersgruppe. GO-sprogrejserne er bestående af logi, sprogkursus, aktivitets program og ekskursioner. 

Transfer-service fra/til lufthavnen er for det meste inkluderet ellers kan det tilkøbes. På GO-programmerne er der en mindre grad af opsyn end på Young, men også med disse ungdomsprogrammer varierer det fra destination til destination, hvor grænserne går.

Tryk på Læs mere-knappen nedenfor og se EuroStudy's sprogrejser i GO-programmet, hvor du finder alle vores sprogskoler for unge i udlandet.

​VOKSEN (+16 eller 18)

​​EuroStudy arrangerer generelle sprogrejser for voksne over 16, 17 eller 18 år (afhængigt af den enkelte sprogskole) hele året rundt, med. Bemærk, at hvis du er på begynderniveau på det givne sprog, er der nogle gange faste startdatoer for begynderhold på sprogskolerne. 

På voksenprogrammerne har du mulighed for kun at booke sprogkurset, eller en samlet "pakke" der inkluderer kursus, logi, og evt. transferservice fra/til lufthavnen. Aktiviteter og udflugter bookes som regel direkte gennem sprogskolen efter ankomst, og bøger skal som regel også købes efter ankomst, da prisen afhænger af det niveau man placeres på.

Tryk på Læs mere-knappen nedenfor og se EuroStudy's sprogrejser i Voksen-programmet, hvor du finder alle vores sprogskoler i udlandet.

50+ ​

50+ programmerne er fastlagte "pakkeprogrammer" med specifikke datoer, hvor både sprogkursus, indlogering og aktivitetsprogram er inkluderet. Dvs. at du er sammen med en gruppe af deltagere, alle over 50 år, i hele rejseperioden og deltager i både sprogkursus og aktivitetsprogram sammen med denne gruppe (OBS: Nogle steder kan man også komme på hold med yngre elever, afhængigt af niveauet, men aktivitetsprogrammet er altid kun for 50+'ere). Nogle steder er indlogering også inkluderet i prisen, mens andre steder kan du selv vælge forskellige typer logi til forskellige priser. Sprogniveauet er generelt også en tand lavere på 50+ programmerne, end det kan være på de almindelige voksenprogrammer.

Tryk på Læs mere-knappen nedenfor og se EuroStudy's sprogrejser i 50+-programmet, hvor du finder alle vores sprogskoler i udlandet.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt