Cambridge er verdenskendt for uddannelse og viden. Nu kan du blive en del af legenden om Cambridge.

Fakta om Cambridge

Hvor mange bor der i Cambridge? - Ca. 124.000 indbyggere
​Hvilke seværdigheder er der Cambridge, hvad skal man se i Cambridge? - Fitzwilliam Museum, River Cam, Cambridge Universitetet, King's College og Market Square, hvor du kan smage lokale specialiteter.

Programoverblik​

13 - 17 år​

Cambridge

20 eller 28 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-8 uger

Ankomst/afrejse på søndage

Rejs på sprogrejse til Cambridge i din sommerferie og lær engelsk

På den smukke sprogskole i Cambridge mærker du den helt særlige akademiske ånd, der har gjort byen verdenskendt. Bag de vedbend-beklædte victorianske mure inviteres der til akademisk fordybelse og store tanker, og du vil således tage del i et af verdens bedte studiemiljøer.

Med en central beliggenhed tæt på den hyggelige bymidte, det verdenskendte universitet og den smukke flod Cam, er sprogskolen i Cambridge det perfekte sted at lære 'proper English'. Cambridge byder på en masse flotte seværdigheder, ikke mindst det Cambridge Universitet, hvor flere scener til Harry Potter også er filmet.

Undervisningen er af absolut topkvalitet med niveau-opdelte klasser. Om Prisen for den samlede rejse er den samme.
​​

Fakta om Cambridge

Hvor mange bor der i Cambridge? - Ca. 124.000 indbyggere
​Hvilke seværdigheder er der Cambridge, hvad skal man se? - Fitzwilliam Museum, River Cam, Cambridge Universitetet, King's College og Market Square, hvor du kan smage lokale specialiteter.

Rejs og løft dit sproglige niveau

Den bedste måde at lære engelsk på er ved at begå sig i et land, hvor det sprog tales. Når det samtidig kobles med undervisning af højeste kvalitet, vil du opleve, at lære engelsk pludselig ikke var så svært, som du måske troede.

Bo med studerende fra hele verden

På sprogskolen i Cambridge kommer du til at bo på skolens kollegium, der ligger lige ved siden af sprogskolen. Her kommer du til at bo sammen med andre studerende fra hele verden og vil derfor blive klogere på engelsk kultur men også andre fremmede kulturer. Du kommer enten til at bo  i enkeltværelse eller dobbeltværelse - vi kan ikke garantere hvilken værelsestype du får.

Der er vaskefaciliteter på kollegiet, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.​ Du vil få serveret alle dagens måltider i sprogskolens flotte kantine.

OBS: Ved indlogering uden for sommersæsonen er det kun muligt at bo hos værtsfamilie.

Aktiviteter og ekskursioner​

​I sommerperioden er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, der byder på et bredt udvalg af sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter og én heldagsekskursion om ugen.

I efterårs-, vinter- og påskeferien er der inkluderet 4 sociale aktiviteter pr. uge. om formiddagen eller om eftermiddagen.

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

De unge må gerne færdes på egen hånd - fx gå rundt i Cambridge i deres fritid. Cambridge er en sikker by, men sprogskolen opfordrer altid til, at man følges med andre og man skal være tilbage på kollegiet senest kl. 22.00. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år forbudt ifølge engelsk lovgivning.

Transfer-service

Ved ankomst til, og kun London Heathrow eller Stansted lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cambridge. Ligeledes retur igen til Billund lufthavn, København lufthavn eller Aalborg lufthavn ved afrejse.

​​

I sprogrejsen til Cambridge er følgende inkluderet​:

  • ​Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transfer-service (kun London Heathrow eller Stansted lufthavn)

  • Indlogering i enkelt- eller dobbeltværelse på kollegium med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard engelskkursus med 20 á 45 min. (eller 28 lektioner hvis man vælger et tilvalg)

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 1 heldagsekskursion pr. uge (kun i sommersæsonen)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Niveautest inden ankomst

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

​Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.​

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt