Dette er en overskrift​

Programoverblik​

14 - 17 år​

Malibu, Californien

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 1-5 uger

Ankomst/afrejse på lørdage

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen

​​Sprogskolen i Los Angeles er beliggende i trygge og rolige omgivelser i Westwood på det verdenskendte universitet UCLA, som er omkranset af Bel-Air, Beverly Hills og Brentwood. Skolens centrale beliggenhed gør det nemt og hurtigt at komme på ekskursioner til blandt andet museer, teatre og andre seværdigheder, som Los Angeles byder på. Universitetet er blandt de mest anerkendte og populære i USA, og der tilbydes derfor virkelig gode faciliteter.​

På denne sprogrejse er der elever fra hele verden, så der er gode chancer for at øve sproget rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Los Angeles er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau.

I Los Angeles vil du modtage 20 engelsklektioner á 50 minutter pr. uge. Undervisningsmaterialer er inkluderet.​

Indlogering og forplejning

Du vil blive indlogeret på sprogskolens kollegium, der er beliggende på samme campusområde som klasselokalerne, dog med ca. 5 minutters gang imellem. Du vil blive indlogeret i et 2-3-sengsværelse med andre internationale studerende af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Du vil dele badeværelse og øvrige faciliteter med sprogskolens andre studerende.​ Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse, dog kan dette ikke garanteres. Der sørges for sengetøj og håndklæde.

Kollegiet huser resten af året studerende fra University of California, men i sommerperioden er det sprogskolen, der benytter kollegiet. Kollegiet byder foruden værelserne på et lounge område, vaskefaciliteter, wi-fi, tennisbaner og to swimmingpools.

Denne sprogrejse omfatter (delvis) helpension, dvs. at næsten alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du får 18 måltider om ugen (helpension mandag - fredag, halvpension lørdag, og morgenmad søndag). Det er muligt at købe mad ude ifm. ekskursioner søndag, og der er også madmuligheder på campusområdet.

ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 50 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.​

Indrejse
Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til USA på den amerikanske ambasaades i Danmarks hjemmeside: https://dk.usembassy.gov/visas/important-travel-info/ 

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende morgen- eller eftermiddagsaktiviteter, som fx sightseeing i Hollywood, udflugt til Santa Monica og Venice Beach, Griffith Observatory og The Getty Center.

De fleste aftener vil der ligeledes være arrangeret en masse sjove og underholdende aktivitetsmuligheder, som kan være bestående af, fx skattejagt, velkomstfest, danseundervisning, sport, quiz, disko, filmaften, casino, talentshow og meget mere.​

Der er 1 heldagsekskursion inkluderet per uge.

OBS! Der vil indimellem udbydes ekstra-ekskursioner og aktiviteter til en merbetaling - dette oplyses først efter ankomst.

Det er også muligt at vælge aktivitetslinjen kaldet Film Explorer, hvilket betyder at man istedet for det klassiske aktivitetsprogram deltager i mere film-relaterede aktiviteter, fx filmproduktion, screenwriting, skuespil, instruktion, redigering, osv. Dette tilvalg vælges på prisberegneren og koster ikke ekstra.

Regler og opsyn

Det er obligatorisk at deltage i alle eftermiddagsaktiviteter samt søndagsekskursioner. Aften- og lørdagsaktiviteterne er valgfri. Eleverne må i deres fritid kun færdes på campus-området, og de skal altid være mindst to personer sammen. Man skal være tilbage på kollegiet senest kl 22, og man skal være på sit værelse senest kl 23. Alkohol er strengt forbudt for unge under 21 år og derfor også på dette program.

Transfer-service

Det er muligt at tilkøbe transfer-service på vores prisberegner/tilmelding. Ved ankomst til Los​ Angeles ​International​ Airport vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til kollegiet og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal finde sted i tidsrummet 9-21.

I sprogrejsen til Los Angeles er følgende inkluderet​

  • Eurostudy​Internationa's service, før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer
  • ​20 engelsklektioner á 50 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser
  • ​Eftermiddags- og aftenaktiviteter​
  • Spændende heldagsekskursion hver uge​
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Indlogering på sprogskolens kollegium i 2-3-sengsværelse med helpension (= 18 måltider pr. uge)

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt