Lær tysk og oplev Berlin, Europas samtidshistoriske og kulturelle centrum

Programoverblik​

14 - 17 år​

Berlin​

20 eller 25 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-4 uger

Ankomst/afrejse på søndage

Sprogskolen i Berlin, Tyskland

Westend-campen er beliggende i den vestlige del af Berlin, lige ved det olympiske stadion og tæt på metrostationen, så det tager kun omkring 20 min. at komme til Berlin Centrum. Sprogskolen fungerer som et campus med on-site indlogering på skolens kollegium, klasseværelser, cafeteria med terrasse, samt sportsfaciliteter.

Der er plads til maks 60 elever på denne camp, og deltagerne kommer fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Berlin er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for læring i små internationale, niveauopdelte klasser. Der er maks 12 elever i en klasse. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse kan du vælge mellem 20 eller 25 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. 

Indlogering og forplejning

Du vil blive indlogeret på sprogskolens on-campus kollegium i et 2-sengsværelse med eget bad. Du vil dele værelse med en anden international studerende af samme køn (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge). Rejser du med en ven/veninde, kan I anmode om at bo på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Denne sprogrejse til Berlin er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens cafeteria, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.​

Regler og opsyn

​Det er obligatorisk at deltage i alle aktiviteterne, medmindre man er syg. Der er opsyn med de unge under alle sprogskolens aktiviteter, og der er personale på campen 24/7. I forbindelse med ekskursionerne får du mulighed for at færdes i små grupper uden opsyn, det kræver dog, at du har fået tilladelse fra din forældre på forhånd. De unge skal være på deres værelser senest klokken 22.00 hver aften.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På sprogrejsen er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med en spændende eftermiddagsaktivitete pr. dag, som fx sightseeing i Berlin, gåtur på Kurfürstendamm, Potsdamer Platz, tur til Wannsee (badesø), Berlinmuren, Checkpoint Charlie, eller en tur til Neuer See med mulighed for at ro. 

Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet, som fx filmaften, spil, beach volley, barbecue i haven, disko, havefest osv. Der er arrangeret 2 daglige aktiviteter i internationale grupper; sport, sociale arrangementer eller sightseeing.​

​På rejsen er der desuden inkluderet 1 heldagsekskursion på lørdage til fx Potsdam eller Sanssouci Slot. 

Transfer-service

Ved ankomst til Berlin-Brandenburg Lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF kan du tilkøbe at blive afhentet af én privatchauffør, der vil bringe dig til logiet, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Tyskland på de tyske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Berlin Vest er følgende inkluderet​

  • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i 2-sengsværelse med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge
  • Niveautest ved ankomst og kursusbevis ved afslutning
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion hver lørdag

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt