HEJ, VI ER EUROSTUDY

... og vores mission er at omdanne drømme til muligheder og klæde dig godt på til en global verden. Vi er en danskbaseret virksomhed med hovedsæde i København. Vi har siden 1982 udbudt livsændrende sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge omgivelser.

Din vej til grænseløs viden

Vi tror på, at sprog læres bedst dér, hvor det tales. Vi samarbejder med lokale eksperter og sørger for, at din sprogrejse bliver så autentisk som muligt. Vi sender dig af sted på egen hånd eller i en mindre gruppe. På dén måde sikrer vi dig de optimale muligheder for at lære et sprog og en kultur at kende. 

Vi samarbejder med mere end 200 specielt udvalgte sprogskoler - fordelt på fem kontinenter. Vi udbyder faste programmer til både unge, voksne og seniorer - og vi kan skræddersy en sprogrejse efter netop dine ønsker – om du vil i praktik, arbejde frivilligt eller tage sprogkurser, der er specielt målrettet erhvervslivet.

​”At vove er at miste fodfæste et øjeblik, ikke at vove er at miste sig selv” - Søren Kierkegaard

Hos os er du langt mere end et tal

Vi er et lille - men garvet - team der er sat ind i hver enkelt elevs sprogrejse. Alle med en pædagogisk eller sprogfaglig baggrund, der står klar til at vejlede og sikre dig de bedste muligheder.

NIELS

CEO

Niels har det kølige overblik, men er altid garant for en lun bemærkning på klingende fynsk.

Han kender rejsebranchen ind og ud og har rejst verden tyndt, siden han var en ung knægt. Niels har altid tasken tætpakket med en smittende rejselyst og sjove anekdoter fra sine mange rejser.​

JOSEFINE

Programme Manager

Josefine sidder altid klar ved telefonen med gode råd og rejsetips. Hun har boet i både Berlin og New Zealand og har en forkærlighed for det tyske sprog. Hun er knivskarp til InDesign og Photoshop, laver en solid morgenkaffe og sidder altid inde med den bedste playliste til en arbejdsdag på kontoret.   

SOLVEIG

Programme Coordinator

​Der er næsten ikke den lufthavn i verden, Solveig ikke har sat sine ben på gennem sin tid som stewardesse. Hun er som skyllet ind fra det sydfynske ø-hav med entusiasme og højt humør.

Solveig er miljøbevidst og minder os jævnligt om, hvor vigtigt det er at spare på printerpapiret.

Eurostudy er ejet af Rejsespecialisten, og derigennem medlem af Rejsegarantifonden

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.