HEJ, VI ER EUROSTUDY

... og vores mission er at omdanne drømme til muligheder og klæde dig godt på til en global verden. Vi er en danskbaseret virksomhed med hovedsæde i København. Vi har siden 1982 udbudt livsændrende sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge omgivelser.

Din vej til oplevelser for livet

Vi tror på, at sprog læres bedst dér, hvor det tales. Vi samarbejder med lokale eksperter og sørger for, at din sprogrejse bliver så autentisk som muligt. Vi sender dig af sted på egen hånd eller i en mindre gruppe. På dén måde sikrer vi dig de optimale muligheder for at lære et sprog og en kultur at kende. 

Vi samarbejder med mere end 200 specielt udvalgte sprogskoler - fordelt på fem kontinenter. Vi udbyder faste programmer til både unge, voksne og seniorer - og vi kan skræddersy en sprogrejse efter netop dine ønsker – om du vil i praktik, arbejde frivilligt eller tage sprogkurser, der er specielt målrettet erhvervslivet.

​”At vove er at miste fodfæste et øjeblik, ikke at vove er at miste sig selv” - Søren Kierkegaard

Hvorfor tage på sprogrejse med Eurostudy?

* Få intensiv sprogundervisning i et spændende, eksotisk og mangfoldigt miljø

* Få stillet rejselysten samtidig med at du styrker dit CV

* Mød venner fra hele verden og få oplevelser for livet

* Bliv rustet til et internationalt arbejdsmarked​

Med os rejser du individuelt i et internationalt miljø.  Vi arbejder med lokale sprogskoler, hvor kvaliteten i undervisningen er i højsæde og personalet er lokalt og familiært. Vi udbyder både korte- og langvarige sprogkurser i mange lande og af høj kvalitet!

Vi er et garvet - team der er sat ind i hver enkelt elevs sprogrejse. Alle med en pædagogisk eller sprogfaglig baggrund, der står klar til at vejlede og sikre dig de bedste muligheder.

Eurostudy er ejet af Rejsespecialisten, og derigennem medlem af Rejsegarantifonden

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.