KONTAKT OS​

​​Du er altid meget velkommen til at kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk eller i

​​kontorets åbningstid på telefon 56 71 65 66.

​Åbningstider​​​

​Mandag - torsdag

9.00 - 17.00​

​​Fredag

​9.00 - 16.30

​Mandag - torsdag

9.00 - 17.00​

​​Fredag

​9.00 - 16.30

I forbindelse med hastesager uden for åbningstid, kan du lægge en besked på vores hovednummer, der omgående sendes videre til os, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.​
​Vi henstiller dog til at denne service kun benyttes i alvorlige hastesager, og ved al anden henvendelse benyttes e-mail eller telefonisk henvendelse i vores åbningstid.

Skriv en besked til os

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privatlivspolitik​

General Data Protection Regulation

Klik her​ for at læse vores politik omkring privatlivspoltik​

FIND VEJ​

​Eurostudy International 

Amager Strandvej 392, 3. tv

2770 Kastrup​

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.