Rejs på sprogrejse til Bath, England på sprogskole i din sommerferie og lær engelsk

Programoverblik​

12 - 17 år​

Bath

20 lektioner á 45 min pr. uge, ekskursioner og aktiviteter

Enkelt- dobbelt, eller tripleværelse

Helpension

Varighed: 1-5 uger

Ankomst/afrejse: Onsdag/tirsdag

Lær engelsk på smuk, 400 år gammel sprogskole i Bath, England

Sammen med en masse jævnaldrende unge fra hele verden, kan du på denne smukke, 400 år gamle skole i Bath, England, kan du få en sommer, du aldrig vil glemme.

Undervisningen

På dette sprogkursus i engelsk får du 20 lektioner á 45 min. pr. uge, undervist af dygtige, uddannede lærere, i klasser af maks. 15 elever​.

Skolens faciliteter

- Sportsbaner til fodbold, rugby, cricket og andre spil

- Volleyball, basketball og tennisbaner

- Stor idrætshal

- Indendørs 25 meter swimmingpool

- Teater med plads til 600 tilskuere

- Kunstrum

- Stor, historisk spisestue og studentercafé

- WiFi på hele campus
​​

​Indkvartering

Blanding af traditionel indkvartering indlejret i den fantastiske hovedquad foruden separate og selvstændige pensionater.

- En blanding af enkelt- og tvillingeværelser med nogle tredobbelte værelser og et lille antal værelser til 4 – 8 elever - Drenge og piger er indkvarteret i forskellige boligområder (værelsestype tildeles ved indcheckning, og kan ikke garanteres på forhånd)

- Moderne fælles badeværelser - Elev / badeværelsesratio 1:6

Transfer-service
Du kan tilkøbe transfer fra/til en række lufthavne; Heathrow, Gatwick., Stansted, Luton og Bristol. Vælger du denne løsning, vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Bath. Ligeledes retur igen til Billund lufthavn, København lufthavn eller Aalborg lufthavn ved afrejse.

Aktiviteter og ekskursioner

På denne sprogrejse til Caterham, England er der inkluderet et spændende aktivitetsprogram, der byder på et bredt udvalg af sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter og én heldagsekskursion om ugen. Aktivitetsprogrammet onfatter bl.a.:

- Ugentlig heldagsekskursion (det kan f.eks. være til Bournemouth, Cardiff, Crealy Adventure Park, London, Oxford, Portsmouth)

​- Ugentlig halvdagsekskursion( det kan være f.eks. være til Bath, Bristol, Slisbury, Cheddar Gorges Caves.)

- En bred vifte af forskellige aktiviteter efter undervisningen (kunst og kunsthåndværk, badminton, grillaften, basketball, kasinoaften, dans, dødbold disco aften, fodbold, frisbee, karaokeaften, talentshow, filmaften, mordmysterie pool fest, quiz-aften, tennis, rugby, volleyball, zumba osv.)

Harry Potter- og tennis- og rideprogrammer

Hvis du er Harry Potter-fan, så har du, nu du befinder dig i Harry Potters hjemland, mulighed for at tilkøbe et Harry Potter-program, hvor du foruden det øvrige program, deltager i 6 ugentlige timers Harry Potter-tematiserede aktiviteter, samt kommer på ture til Harry Potter filmlokationer i Oxford, og ikke mindst til Harry Potter-udstillingen i Warner Bros. Studio i London.

Hvis du er vild med ridning eller tennis, vil du kunne tilkøbe 6 timers træning med dygtige trænere. 

Opsyn og regler

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. De unge kan til enhver tid tage fat i personalet, hvis de har brug for hjælp eller har spørgsmål. Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre.

Skolen er en stor afhegnet campus, hvor alle faciliteterne ligger.

Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år forbudt ifølge engelsk lovgivning.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.​​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt