Lær spansk i den smukke, sydspanske perle af en havneby, Cadiz, der er en af Europas ældste byer

Programoverblik​

13 - 17 år​

Cadiz, Spanien

20 lektioner pr. uge á 50 min., sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium eller Værtsfamilie​

Helpension

Varighed: 1-4 uger

Ankomst på søndage - Afrejse på søndage

Lær spansk på sprogskolen i Cadiz, Spanien

Denne spansk sprogskole ligger i Cadiz' historiske centrum, og har dermed en helt unik placering i den gamle, smukke by, blot 200 meter fra stranden. Den fantastiske lokation betyder, der er rig mulighed for at opleve, alt hvad Cadiz har at byde. Hvis du ønsker et spansk sprogkursus i Spanien, hvor du rejser til udlandet og lærer spansk og får nye venner, er denne sprogskole et perfekt valg.

På sprogskolen er der elever fra hele verden, og også mange spanske elever, som er på spanskkursus, så der er gode chancer for at øve sproget rigtig meget i disse omgivelser.

Undervisningen

​Lærerne er dygtige og erfarne i at undervise i spansk som 2. sprog, og de anvender nye og spændende undervisningsmetoder. Der er max. 12 elever pr. klasse og undervisningen består af 20 lektioners sprogundervisning á 50 minutter. Pga. skolens placering lige op af havet er det muligt at spille fodbold, volleyball, snorkle, surfe, sejle og bade lige uden for døren.  På sprogskolen er der hver dag nye aktiviteter, såsom dans, fest, kunstneriske aktiviteter, sport osv. - og meget ofte inddrages stranden i aktiviteterne.

Indlogering og forplejning

På denne summercamp bliver kan du vælge at bo på kollegium eller hos en lokal værtsfamilie.

Værtsfamilie

Hvis du vælger at bo hos værtsfamilie, vil din du bo hos en nøje udvalgt værtsfamilie, der bor max. 20 minutters gåafstand fra skolen. Denne løsning inkluderer helpension, sengelinned og håndklæder. Du vil dele et dobbeltværelse med en medstuderende fra et andet land. Dette er en fantastisk måde at tage del i ægte spansk familieliv og for langvarige venskaber!

Kollegium
​Kollegiet er beliggende i hjertet af den historiske bymidte. Det er tæt på katedralen, kun 10 minutter fra Santa Maria del Mar-stranden og tæt på bus- og togstationen. Bygningen kombinerer det traditionelle – en smuk typisk andalusisk gårdhave – med det moderne – et stort studiecenter, velindrettet køkken-alrum og et godt sted for dine teenagere at slappe af og slappe af, mens de øver spansk med deres jævnaldrende. Her vil du bo i dobbeltværelse med eget badeværelse, aircondition og internetforbindelse.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Aktiviteterne er en blanding af kultur- og sprog-workshops, sport og lege og kulturelle udflugter til forskellige steder omkring Cadiz. Skolen arrangerer et varierende udbud over hele sommeren. Det kan være udflugter til og omkring Cadiz, forskellige sportsaktiviteter, surfing, brætspilsaften, cykeltur, filmaften osv.

Regler og opsyn

Der er opsyn med de unge under alle sprogskolens aktiviteter. Efter endt aktivitet skal de unge direkte hjem til værtsfamilien eller tilbage på kollegiet. Skolen stræber efter at der altid bor to elever hos en værtsfamilie, så de unge kan følges mellem skole og hjem.

Transfer-service

Afhentning i Jerez lufthavn  søndag og afsætning søndag ved afrejse kan tilkøbes.​ Skal tilvælges på prisberegneren.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Spanien på de Udenrigsministeriets hjemmeside her.

I sprogrejsen til Cadiz er følgende inkluderet:​

  • EuroStudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer​
  • 20 spansklektioner á 50 minutter pr. uge i internationalt miljø sammen med internationale unge
  • Indlogering hos lokal værtsfamilie i dobbeltværelse eller i dobbltværelse på kollegium
  • Sjovt og fyldigt aktvitetetsprogram
  • 1 ugentlig heldagsekskursion, og 1 ugentlig halvdagsekskursion
  • Kursusbevis ved afslutning​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt