Hej, hello, bonjour, hola,  gutentag, buongiorno! Vi er EuroStudy.

Vores mission er åbne verden for dig, og dermed klæde dig på til en global verden.

Vi har siden 1982 udbudt livsændrende sprogrejser til vores sprogskoler det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge omgivelser på en sprogskole.

EuroStudy International er ejet af det danske selskab Rejsespecialisten, og derigennem medlem af Rejsegarantifonden​​​

Hvorfor tage på sprogskole med EuroStudy?

Vi er en gennemskuelig sprogrejseorganisation med et kvalitetssikret udbud af sprogrejser til både unge og voksne. Vi lægger vægt på at yde hjertevarm og personlig service baseret på mange års erfaring. Vi sender folk afsted individuelt og til lokalt-drevne skoler, hvilket indebærer mere intensiv sprogindlæring samt en mere autentisk, kulturel oplevelse.

  • EuroStudy International er en 100% danskejet virksomhed, der betaler skat i Danmark.
  • Det er de samme medarbejdere i EuroStudy, der tager sig af dine henvendelser på telefon eller mail, som der behandler din sprogrejser og yder servicen fra start til slut.

  • EuroStudy er altid nemme at komme i kontakt med, og du kommer igennem direkte til den ansvarlige for din rejse.
  • EuroStudy samarbejder kun med de bedste, lokale sprogskoler, og stiller høje krav til sprogskolerne, som vi konstant sikrer, at de lever op til.

Hos EuroStudy har vi valgt at specialisere os i individuelle sprogrejser. Det har vi gjort, fordi det er vores tydelige erfaring, at indlæringen er markant bedre og mere effektiv, hvis man ikke rejser sammen med en gruppe danskere eller skandinaver, da man uundgåeligt har tendens til at snakke ens fælles modersmål.


Med os rejser du individuelt i et internationalt miljø. Vi arbejder med lokale sprogskoler, hvor kvaliteten i undervisningen er i højsæde og personalet er lokalt og familiært. Vi udbyder både korte- og langvarige sprogkurser i mange lande og af høj kvalitet!

Vi er et garvet team, der værner om den enkelte elevs sprogrejse. Alle med en pædagogisk eller sprogfaglig baggrund, der står klar til at vejlede og sikre dig de bedste muligheder.

Sprogskoler - Din vej til oplevelser for livet​

Vi tror på, at sprog læres bedst dér, hvor det tales. Vi samarbejder med lokale eksperter og sørger for, at din sprogrejse bliver så autentisk som muligt. Vi sender dig af sted på en af vores sprogskoler på egen hånd eller i en mindre gruppe. På dén måde sikrer vi dig de optimale muligheder for at lære et sprog og en kultur at kende.

Vi samarbejder med nøje udvalgte sprogskoler i forskellige steder af verden, så du kan komme på sprogrejse lige der, du ønsker. Vi udbyder faste programmer til både unge og ældre teenagere, voksne og seniorer - og vi kan skræddersy en sprogrejse efter netop dine ønsker – om du vil på sprogrejse eller sprogkursus, der er specielt målrettet unge, voksne, undervisere, erhvervslivet eller noget andet.

​”At vove er at miste fodfæste et øjeblik, ikke at vove er at miste sig selv
- Søren Kierkegaard

Top 10 grunde til at tage fordele ved at tage på sprogrejse

​Der er mange gode grunde til at tage på sprogrejse til udlandet. I denne top 10, har vi samlet de mest væsentlig grunde til at tage på sprogrejse.


​1. Du lærer et nyt sprog og en ny kultur

Det siger næsten sig selv. Når du rejser på sprogrejse for at lære et fremmedsprog, så vil du lære sproget men også den lokale kultur at kende, hvilket er enormt vigtigt for at optimere din indlæring.

2. Du lærer at blive mere selvstændig

​Uanset, hvilken type sprogrejse, du vælger, vil du komme ud af dine vante omgivelser og udfordre dig selv på en anden måde end du er vant til, hvilket styrker din selvstændighed.

3. Du forbedrer dit CV og dine karrieremuligheder

Det er ikke nogen hemmelighed, at dine karrieremuligheder øges, jo flere sprog du mestrer. Verden bliver mere og mere global, og jo flere sprog, du mestrer, jo flere job verden over kan du komme i betragtning til.

​4. Du forbedrer dine karakterer og din kvote 2-ansøgning

Måske får du ikke den karakter, du gerne vil have i engelsk, tysk, spansk eller fransk. Med en sprogrejse får du intensiv undervisning, der hurtigt vil løfte dit niveau, så du sandsynligvis kan forbedre dine karakterer, og måske hjælpe dig med at komme ind på drømmestudiet.

5. Det bliver sjovere at rejse i fremtiden

Du får meget mere ud af dine rejser, når du kender din rejsedestinations sprog. Du vil opleve, at landet og dets folk åbner sig for dig, og byder dig på oplevelser, du ellers ikke ville have fået.

6. Du får nye venner - fra hele verden

​På sprogskolerne er der altid elever fra hele verden, elever som også rigtig gerne vil lære folk fra andre kulturer at kende. En sprogrejse giver derfor en unik mulighed for at skabe netværk på tværs af verden.

7. Du får stimuleret rejsefeberen samtidig med, du bliver klogere på dig selv og på verden

Når du rejser på sprogrejse, får du slukket rejsetørsten samtidig med, at du lærer et nyt sprog, kultur, og en masse spændende mennesker at kende.

8. Du lærer dig selv bedre at kende

Når du (på egen hånd) tager på sprogskole i udlandet, vil du blive udfordret i mange aspekter. At du på den måde kommer ud af dine vante omgivelser og blandt folk, du ikke kender på forhånd, betyder, at du vil have mulighed for at lære dig selv meget bedre at kende.

9. Du skaber minder for livet

​Den unikke rejseform som sprogrejsen er, er højst mindeskabende, da man i et spændende og livligt miljø, får en masse fantastiske oplevelser af forskellig karakter. Få bekendtskab med et nye sprog, kulturer, mad, seværdigheder og mennesker.

10. Du gør noget godt for dig selv

Med en sprogrejse viser du dig selv, at du sætter pris på dit fremtidige jeg. På en sprogrejse tager du på en unik rejse, hvor du kombinerer afslapning med oplevelser og læring. Det er selvforkælelse på højeste plan.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt