Hej, hello, bonjour, hola,
​gutentag, buongiorno! Vi er EuroStudy.

... og vores mission er åbne verden for dig, og dermed klæde dig på til en global verden.

Vi har siden 1982 udbudt livsændrende sprogrejser til vores sprogskoler det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge omgivelser på en sprogskole.

EuroStudy International er ejet af Rejsespecialisten,

​og derigennem medlem af Rejsegarantifonden​​​

Sprogskoler - Din vej til oplevelser for livet​

Vi tror på, at sprog læres bedst dér, hvor det tales. Vi samarbejder med lokale eksperter og sørger for, at din sprogrejse bliver så autentisk som muligt. Vi sender dig af sted på en af vores sprogskoler på egen hånd eller i en mindre gruppe. På dén måde sikrer vi dig de optimale muligheder for at lære et sprog og en kultur at kende.

Vi samarbejder med mere end 50 specielt udvalgte sprogskoler, så du kan komme på sprogrejse lige der, du ønsker. Vi udbyder faste programmer til både unge, voksne og seniorer - og vi kan skræddersy en sprogrejse efter netop dine ønsker – om du vil på sprogrejse eller sprogkursus, der er specielt målrettet unge, voksne, undevisere, erhvervslivet eller noget andet.

​”At vove er at miste fodfæste et øjeblik,

ikke at vove er at miste sig selv ” 

- Søren Kierkegaard

Hvorfor tage på sprogskole med EuroStudy?

Vi er en gennemskuelig sprogrejseorganisation med et kvalitetssikret udbud af rejser til både unge og voksne. Vi lægger vægt på at yde hjertevarm og personlig service baseret på mange års erfaring. Vi sender folk afsted individuelt og til lokalt-drevne skoler, hvilket indebærer mere intensiv sprogindlæring samt en mere autentisk, kulturel oplevelse. 

  • Få intensiv sprogundervisning i et lokalt, spændende,
    ​internationallt og lærerigt miljø
  • Få stillet rejselysten samtidig med at du styrker dit CV, dine karakterer eller karrieremuligheder
  • Vi har mange års erfaring med sprogrejser til hele verden
  • Bliv rustet til det internationale arbejdsmarked​


Med os rejser du individuelt i et internationalt miljø. Vi arbejder med lokale sprogskoler, hvor kvaliteten i undervisningen er i højsæde og personalet er lokalt og familiært. Vi udbyder både korte- og langvarige sprogkurser i mange lande og af høj kvalitet!

Vi er et garvet team, der værner om den enkelte elevs sprogrejse. Alle med en pædagogisk eller sprogfaglig baggrund, der står klar til at vejlede og sikre dig de bedste muligheder.

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt