Du kan komme på sprogrejse og gå på sprogskole og lære tysk i flere tyske byer

​​Mange danskere lærer at tale tysk i folkeskolen, men mange glemmer hurtigt nabolandets sprog, når undervisningen stopper.

Hvis du gerne vil lære eller forbedre dine tyske kundskaber, kan det være en fantastisk hjælp at tage på sprogskole til Tyskland. Her kan du opleve alt fra smukke bjerglandskaber til den pulserende storby Berlin.

Tyskland har masser at byde på, og du er garanteret en mindeværdig oplevelse med en sprogrejse til Tyskland.

EuroStudy har sprogskoler i de tyske byer Berlin, München og andre steder, som alle byder på spændende seværdigheder og livligt byliv.

Nedenfor kan du se alle de sprogrejsedestinationer, hvor du kan rejse på sprogskole og lære tysk i Tyskland

Düsseldorf, Nord Rhein-Westfalen, Tyskland

Sprogrejse til Düsseldorf 14 - 18​ år

Bad Schussenried, ​Baden-Württemberg, Tyskland

Sprogrejse til Bad Schussenried 14 - 17 år

Köln, Nord Rhein-Westfalen, Tyskland

Sprogrejse til Köln 15 - 18​ år

Vælg en sprogrejse til Tyskland i høj kvalitet

Når du vælger at rejse på sprogrejse med EuroStudy, så er du garanteret en sprogrejse til Tyskland, hvor du modtager undervisning af veluddannede og dygtige lærer. ​Du kommer på et intensivt forløb, hvor du hurtigt vil blive skarpere og mere tryg ved at tale tysk.​

Vores undervisere er gode til at skabe behagelige rammer, og de arbejder ud fra den enkelte studerendes niveau. De har den rette mængde tyske disciplin, så du hurtigt oplever en markant forbedring i dine færdigheder.

​Efter en sprogrejse til Tyskland er du ikke kun blevet bedre til tysk - du har også mødt nye mennesker og fået en stor kulturoplevelse.

Kontakt os endelig med spørgsmål

Under menupunktet Pris & Tilmeldingkan du beregne, hvad en sprogrejse til Tyskland koster. 

Hvis du vil høre nærmere, kan du også tage kontakt til os på telefon eller e-mail. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.​

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt