Rejs til Berlin, München eller Augsburg med Eurostudy

Mange danskere lærer at tale tysk i folkeskolen, men mange glemmer hurtigt nabolandets sprog, når undervisningen stopper.

Hvis du gerne vil forbedre dine tyske kundskaber, kan det være en hjælp at tage på sprogskole til Tyskland. Her kan du opleve alt fra smukke bjerglandskaber til den pulserende storby Berlin.

Tyskland har masser at byde på, og du er garanteret en mindeværdig oplevelse med en sprogrejse til Tyskland.

Eurostudy har sprogskoler i de tyske byer Berlin, München og Augsburg, som alle byder på spændende seværdigheder og livligt byliv.

Vælg en sprogrejse til Tyskland i høj kvalitet

Når du vælger at rejse på med Eurostudy, så er du garanteret en sprogrejse til Tyskland, hvor du modtager undervisning af veluddannede og dygtige lærere. ​Du kommer på et intensivt forløb, hvor du hurtigt vil blive skarpere og mere tryg ved at tale tysk.​

Vores undervisere er gode til at skabe behagelige rammer, og de arbejder ud fra den enkelte studerendes niveau. De har den rette mængde tyske disciplin, så du hurtigt oplever en markant forbedring i dine færdigheder.

​Efter en sprogrejse til Tyskland er du ikke kun blevet bedre til tysk - du har også mødt nye mennesker og fået en stor kulturoplevelse.

Kontakt os endelig med spørgsmål

Under menupunktet ‘Pris & Tilmelding’ kan du beregne, hvad en sprogrejse til Tyskland koster. Hvis du vil høre nærmere, kan du også tage kontakt til os på telefon eller e-mail. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.​

Nysgerrig på at komme ud og opleve verden? Så tøv ikke med at kontakte os!

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig og tysk Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-18 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser fra voksne over 50. 

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt