​Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig

​Mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og et utroligt inspirerende kulturliv.

Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt "Villa d' Art". Mange gademusikanter og kunstnere samt en række berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv.

​​ Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.​​ Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Takket være den fremragende beliggenhed mellem Provence, Camargue, Cevenner-bjergene og Pyrenæerne, er Montpellier det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Området omkring Montpellier er verdenskendt for vinproduktion, og her bliver fremstillet fremragende vine i alle priskategorier. ​​

Klimaet i Montpellier er et andet plus. Sommeren varer helt til udgangen af oktober, og man kan endda sidde uden for og drikke kaffe om vinteren, hvis blot solen er fremme på himlen. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse. ​​Montpellier er en vidunderlig destination, hvis man ønsker at opleve den ægte sydfranske stemning, den fineste kultur og den mest overvældende natur

​​UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Montpellier, Frankrig

Sprogskolen i Montpellier er er en statsanerkendt sprogskole i Frankrig med mere end 20 års erfaring og beliggende i hjertet af Montpelliers historiske bycentrum. De byder på moderne undervisningslokaler og -materialer, og desuden interaktive tavler, en smart online platform til brug under og efter kurset, ​​samt en smartphone-app til kursusrelaterede informationer under kurset. Skolebygningerne er gamle historiske bygninger, men med et moderne interiør, og alle klasselokaler har aircondition.

Sprogskolens centrale beliggenhed betyder, at du som kursist kun er få skridt fra de solrige terrasser på "Place de la Comédie", den centrale plads i Montpellier og dens fascinerende operahus. ​​Sprogskolen i Montpellier er desuden en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Frankrig, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen

Sprogkurserne på sprogskolen i Montpellier, Frankrig er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Der modtages studerende på alle franskniveauer, fra begynder til avanceret niveau. Vær dog opmærksom på, at der er fastlagte startdatoer for begyndere.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser:​

  • Generelt franskkursus: 20 lektioner pr. uge
  • ​Intensivt franskkursus: 26 lektioner pr. uge
  • Super intensivt franskursus: 30 lektioner pr. uge (26 gruppelektioner + 4 workshoplektioner)
  • Fransk + madlavning: 20 fransklektioner og 8 madlavningslektioner pr. uge
  • Kombineret franskkursus: 20 gruppelektioner og 5 privatlektioner
  • Kombineret franskkursus: 20 gruppelektioner og 10 privatlektioner
  • ​DELF Eksamenskursus: 26 lektioner pr. uge (5 uger)
  • Sprogkursus for franskundervisere (juli 2018)

OBS: 1 lektion på sprogskolen i Montpellier har en varighed á 45 minutter

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Værtsfamilie

​Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med mindre end 30 minutters transport til/fra sprogskolen, og ca. halvdelen af alle værtsfamilier er beliggende inden for gåafstand til/fra sprogskolen. ​​​Du kan vælge mellem morgenmad, halvpension eller ingen forplejning.

Kollegium​

På kollegiet vil du blive indlogeret i enkeltværelse uden forplejning. Du vil have dit eget værelse, men dele badeværelse og køkken med de øvrige studerende. Det er en fantastisk måde at møde internationale studerende fra hele verden på.​ De fleste af skolens kollegier er beliggende med 5-12 minutters gang til/fra sprogskolen.

Delelejlighed

Du vil blive indlogeret i enkeltværelse i en lejlighed delt med andre elever fra sprogskolen.

Studiolejlighed

Hvis du ønsker din egen lille private lejlighed, er en studiolejlighed det rette valg.

Indlogering på hotel​

Ønsker du indlogering på hotel er dette ligeledes en mulighed. Kontakt os venligst for mere information.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Montpellier arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram varierer fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​Transfer-service

Såfremt du booker indlogering hos en værstsfamilie, vil du blive hentet af familien på søndage ved ankomst til Montpellier Lufthavn. Hvis du booker indlogering på kollegium, lejlighed eller hotel er det muligt at tilkøbe transfer-service ved ankomst/afrejse.

​Inkluderet i prisen

På denne sprogskole er undervisningsmaterialer, city tour og brug af online platform også inkluderet i prisen.​

Indrejse og COVID

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Frankrig på de franske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt