​Sicilien har meget at byde på. Sol, sandstrande, et marinblåt hav, den sneklædte vulkan, Etna, smukke landsbyer og bløde gyldne bakker. Oplev øperlen med en italiensk sprogrejse.

​Ethvert kongeligt dynasti i Europa af større betydning har efterladt spor på Sicilien i deres bestræbelser på at få denne smukke ø lagt ind under deres besiddelser.

Kunstneriske, arkitektoniske og kulturelle efterladenskaber er synlige på næsten ethvert gadehjørne i enhver by på øen, der er beliggende midt i Middelhavet. Sicilien er den perfekte destination for en sprogrejse til dig, der elsker kultur, mad og solskin!

Programoverblik

18+​

Taormina, Sicilien, Italien

Du bestemmer antal lektioner

Værtsfamilie eller delelejlighed

Vælg mellem ingen pension, morgenmad, halv- og helpension​

Varighed: Mindst 2 uger

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Taormine, Sicilien, Italien

Sprogskolen i Taormina, Sicilien, Italien er beliggende i hjertet af Taormina på østkysten af Sicilien. Skolen har siden 1982 tilbudt undervisning i italiensk til udenlandske studerende. Skolens stifter og ejer ønskede, at udlændige skulle have muligheden for at opleve de vigtige historiske skatte samtidig med, at de fik kendskab til det sted, hvor rødderne til den italienske kultur ligger. Sprogskolen er en af de få sprogskoler på Sicilien, men ikke desto mindre er den anerkendt over hele Italien.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen til Taormina er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.
Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Rejseperioder

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Vær opmærksom på at hvis du er begynder i italiensk, vil der være særlige startdatoer. Du skal ankomme til dit logi om søndagen og afrejse sker om lørdagen efter endt kursus.

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.


Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Taormina:​

 • Standard Italienskkursus med 10 lektioner pr. uge​
 • ​Standard Italienskkursus med 20 lektioner pr. uge​
 • ​Standard Italienskkursus med 20 lektioner + 5 enetimer pr. uge​
 • ​Intensivt Italienskkursus med 30 lektioner pr. uge​
 • ​Enetimer​
 • ​To-til-én kursus​

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Taormina arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.​

Du har mulighed for at tilkøbe følgende kurser:​

 • ​Casalinga - madlavningskursus​
 • ​Siciliansk mad og vin​
 • ​Vin for begyndere​
 • ​Scuba-dykning​
 • ​Dykning for begyndere​
 • ​"PADI" dykning​
 • ​Hiking og trekking​
 • ​Golf​


En lektion på sprogskolen i Taormina har en varighed af 45 minutter.

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Taormina har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie​
Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med B&B eller halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

Indlogering i delelejlighed
​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i en af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med øvrige studerende.

Indlogering i delelejlighed er uden pension. De øvrige studerende i lejlighederne vil være studerende på sprogskolen, så det giver en rigtig god mulighed for at møde studerende fra hele verden.​

Indlogering på hotel ​
Ønsker du indlogering på hotel, er dette ligeledes muligt. Vi har et samarbejde med 2-5 stjernede hoteller i Taormina. Kontakt os venligst på telefon 56716566 eller på mail eurostudy@eurostudy.dk


​Transferservice

Ved ankomst til Catania Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Denne service skal bookes ved tilmelding.


Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Italien på de italienske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så skriv til os nedenfor.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt