​Sprogrejse til USA? Boston er lig med uddannelse og viden, og er derfor en perfekt destination for en sprogrejse til USA

Programoverblik​

18+​

Boston, Massachusetts, USA

Du bestemmer antal lektioner

Kollegium eller værtsfamilie

Pension kommer an på logitype og ønske

Varighed: Minimum 2 uger

Ankomst søndag, afrejse lørdag

​​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Boston, USA

Sprogskolen i Boston har en fantastisk beliggenhed i hjertet af det historierige centrum af Boston. Der er således ikke langt til alverdens spisesteder, eller en række af Bostons interessepunkter som Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Massachusetts State House, Boston Red Sox' stadion Fenway Park, Freedom Trail, Boston Public Garden osv. 

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Boston er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på skolen i Boston:​

  • ​Vacation 'n Learn med 16 engelsklektioner pr. uge​ (ESTA)
  • ​Sprogkursus målrettet for erhverv​ med 15 timer pr. uge i gruppe med max 5 elever (ESTA)
  • ​Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​Intensivt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​TOEFL Success kursus 20 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​TOEIC Preparation med 30 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​Cambridge CAE med 28 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​Cambridge FCE med 28 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)

Hver lektion har en varighed á 45 min.

OBS! De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Boston arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker. Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du forbedrer eller lærer et nyt sprog. ​

Indlogeringsmuligheder

Indlogering hos værtsfamilie:
​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse, eller dobbeltværelse, hvis du rejser sammen med en ven/veninde. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet.​ ​Man skal dog tillægge en merudgift til (offentlig) transport, da dette ikke er en del af programprisen.
​​
Indlogering på kollegium
Du kan blive indlogeret på skolens kollegium i enkeltværelse, eller dobbeltværelse (hvis du rejser med en ven/veninde). Indlogering er uden forplejning, men der vil være adgang til delekøkkener. Der vil ligeledes være delebadeværelse med øvrige studerende på gangen. Kollegiet er beliggende lige i Bostons Chinatown-kvarter, der ligger 12 minutters gang fra skolen.

Transfer-service
Ved ankomst til Boston Logan Airport (BOS)​ har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

ESTA-godkendelse eller studievisum og indrejse

​Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. Du kan søge ETSA her.


​​Vælger man et sprogkursus med mere end 18 timers undervisning per uge, skal der ansøges om studievisum. Dette er lidt mere omstændigt, og du skal helst starte ansøgningsprocessen mindst 2-3 måneder før afrejse, for at være sikker på at få dit visum i tide. Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi formidler selvfølgelig de nødvendige dokumenter og informationer fra sprogskolen

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til USA på de amerikanske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt