Programoverblik​

18+ år​

Vancouver, Canada

20 lektioner om ugen (4 lektioner om dagen) - 1 lektion: 50 minutter

Enkelt- dobbelt, eller tripleværelse*

Helpension

Varighed: 1-50 uger​

Ankomst/afrejse: Søndage/Lørdage

Få en oplevelse for livet og lær engelsk midt i den moderne og smukt beliggende by Vancouver.

Sammen med voksne fra de meste af verden, kan du i denne smukke og trendy by, lærer eller forbedre dit engelske sprog samtidigt med du kan udforskebyen Vancouver og de smukke omgivelser. 

Undervisningen

På dette sprogkursus får du 20 lektioner á 50 min. pr. uge, undervist af dygtige, uddannede lærere, i klasser af maks. 17 elever​.

I løbet af lektionerne forbedrer du dine kommunikationsevner i en række dagligdagssituationer. I 2 lektioner hver dag vil du dække følgende områder: grammatik, ordforråd, udtale. I yderligere 2 lektioner koncentrerer du dig om, at tale, lytte, læse, skrive. 

I undervisningen vil der blive brugt lærebog samt en bred vifte af materialer og øvelser, herunder rollespil, autentiske materialer, aviser og magasiner

​​

Skolens faciliteter

- 12 moderne klasseværelser

- Maksimal klassestørrelse 17

- Kørestols adgang

- Student Lounge

- Terrasse

- Gratis WIFI

- Gratis materialer

- Gode transportforbindelser

- Fantastisk beliggenhed

- Automater med drikke og snacks

- Eksamensfacilitet

- E-læringssystem

​Indkvartering

Blanding af traditionel indkvartering i studieboliger på kollegie eller hos en Canadisk værtsfamilie.

Værtsfamilie

Værtsfamilierne er nøje udvalgt og tilbyder studerende muligheden for at lære mere om den canadisk kultur i gode komfortable omgivelser, alt imens du studerer engelsk på skolen i Vancouver.

- Omhyggeligt udvalgt af vores indkvartering

- Koordinator og besøgt regelmæssigt

- Valg af enkeltværelser (eller dobbeltværelser hvis to studerende rejser sammen) med bed and breakfast eller halvpension

- Sengelinned og håndklæder

- Gennemsnitlig pendlingstid fra værtsfamilierne ligger omkring 45 til 60 minutter med offentlig transport

- Der er god og pålidelig offentlig transport fra værtsfamilierne

Studieboliger

Studieboligerne er for elever der ønsker lidt mere selvstændighed, samt er på udkig efter en ren og enkel indkvartering til en overkommelig pris.

Beliggenhed:
​Centralt beliggende i downtown Vancouver. 15 minutters gang fra skolen i Vancouver.


​Minimumsalder: 

- 18 år

Værelser:

- Enkeltværelser
​Bad & Toilet

- Delt badeværelse

​Forplejning:

- Selvforplejning

Aktiviteter og ekskursioner
Skolen tilbyder et spændende og varieret socialt program, der giver dig muligheden for at få mest mulige ud af din tid i udlandet, mens du øver dine sprogkundskaber i et naturligt miljø og får nye venner fra rundt om i verden.


​Uanset dine interesser eller livsstil, vil skolen finde en passende og spændende aktivitet til dig. Dagsudflugter i weekender, museums- og galleribesøg, teater- og biografture, restauranter og pubber, internationale begivenheder og sportsarrangementer er alle faste elementer i vores program.

Mange aktiviteter er gratis og mange andre tilbydes til nedsatte priser. Ud over,

kan der arrangeres billetter og adgang til de fleste sportsaktiviteter og kulturelle – bare spørg personalet på skolen.
​​

Transfer-service
​Du kan tilkøbe transfer fra/til Vancouver lufthavn. Vælger du transfer, vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til din bolig i Vancouver. Ligeledes retur igen når du skal hjem fra dit ophold.

Området

Havnebyen Vancouver har længe blevet betragtet som en af de mest spektakulære byer i verden. Beliggende mellem de snedækkede kystbjerge og Stillehavet, er Vancouver er en by af betagende naturlig skønhed.

Skolen er bekvemt placeret for bus, Seabus og Skytrain transportforbindelser og

byens hovedattraktioner.

Livsstilen

Livet i Vancouver byder på utal af udflugter til de mange hyggelige og trendy restauranter og kaffebarer for hvilke Vancouver er berømt for. Med skolens sociale program inkluderer dage på stranden, store sportsbegivenheder med Vancouvers verdensklasse professionelle teams, og weekendture til Victoria, Rocky Mountains og Whistler. Nogle er gratis og andre mod nedsatte priser.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmesideher.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt