​York spillede en meget vigtig rolle for romerne, sakserne, vikingerne og normannerne. Senere i historien blev York en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som ”Englands nordlige hovedstad”.

​Byen er smukt beliggende omgivet af imponerende middelalderlige mure, og det historiske centrum er domineret af den imponerende gotiske katedral, som er den største af sin slags i Nordeuropa. ​I dag er York en levende universitetsby, pakket med restauranter, cafeér, butikker og alt er beliggende i gåafstand fra sprogskolen.

​Byen byder desuden på en lang række teatre, biografer og spændende spillesteder. York er en fantastisk hyggelig destination, især hvis man har interesse for kultur, kunst og historie.​

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

​​

Sprogskolen i York, England

Sprogskolen i York er én af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev. Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Sprogskolen har rummelige, veludstyrede undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestuer, café og gratis Wi-Fi adgang.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i York er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Den første kursusdag vil ens engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. Der er max 14 elever på hvert hold.

Der er inkluderet 15 timers undervisning á 45 minutter pr. lektion.

Indlogering og forplejning

Guest House​

Skolen har sit eget lille og meget hyggelige Guest House som er et lille boutiquehotel med 16 værelser. Det lille Guest House har værelser, fra enkelt, dobbelt samt tripleværelser, til hvis man rejser alene eller flere sammen.  (Kontakt os hvis i er flere der skal dele værelse og rejser sammen)

Det lille Guest House er i bygningen ved siden af Campus, og gæster kan bevæge sig mellem huset og Campus gennem den lille private have. Opholdet i Guest House inkludere helpension.

Værtsfamilie

Du har også muligheden for at vælge at bo hos en værtsfamilie. Her vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse dog med delt bad og toilet. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. 

Du får en unik mulighed for at øve dit engelske, ved at bo ved en værtsfamilie, så denne indlogering er perfekt for dig der virkelig vil udvikle dit sprog. Der er inkluderet helpension

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der er inkluderet et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen, og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne om eftermiddagen er specielt henvendt til sprogskolens 40+ studerende.

Transfer-service

Du kan tilkøbe transfer-service, således at du ved ankomst til Manchester Airport eller Leeds Airport vil blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Ligeledes kan du tilkøbe transfer ved afrejse. 

Ankomst og afrejse skal ske på søndage i tidsrummet 11-18.

Rejseperioder

I 2024 er det muligt at være afsted i 1, 2, 3 eller 4 uger med kursus start hver mandag i perioderne:

Vinter: 4. Februar til 18. februar  

Påske: 17. marts til 21. april
Forår & Sommer: 19. maj til 8. september

Efterår: 1. oktober til 5. november

I sprogrejsen til York er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
  • 40+ Engelskkursus med 15 timers undervisning pr uge. Hver lektion vare ca. 45 minutter.​
  • Standard undervisningsmaterialer​
  • Fuldt 40+ eftermiddagsprogram med mange spændende aktiviteter og udflugter​
  • Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension​
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Minimum Engelsk niveau er A2

​A1 Basisniveau, for begyndere og næsten-begyndere. A2 Basisniveau. B1 Mellemniveau. B2 Højere mellemniveau. C1 Avanceret niveau. C2 Meget avanceret niveau.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.​

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt