London er et sikkert valg når du vil sprogskole i england for blive bedre til engelsk

​​Der er altid noget nyt og spændende at oplevele i London. Ingen har nogensinde beskrevet London så kort og præcist som Samuel Johnson, "When a man is tired of London - he is tired of life"​

​​London kan (næsten) alt. Så er du til shopping, kultur, kunst, markeder, mode, caféliv, gastronomi, eller noget helt andet, vil du med meget stor sandsynlighed kunne finde det her!​ Der er en officiel befolkning på ca. 7.560.000 inden for grænserne af Greater London, og den er en af de største byer i Europa målt på befolkningstal. 

London er en ægte storby idet byen er sammensat af en blandet befolkning målt på både folkeslag, kulturer, religioner, og over 300 forskellige sprog.​ London er et mekka for turister, der hele året strømmer til denne spændende storby fra hele verden. 

Tower of London, Buckingham Palace, Parlamentet, Big Ben, Madame Tussauds, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden, og Oxford Street er alle steder, der er kendt af de fleste, og som skaber de mest fantastiske rammer for en uforglemmelig sprogrejse.

Programoverblik​

16+

London​, Beckenham

Flere sprogkurser - se oversigt herunder

Værtsfamilie eller kollegium

Morgenmad eller halvpension

Kursusstart: hver mandag - Varighed: min. en uge

Ankomst /afrejse: Søndage

Sprogskolen i London, England

​Sprogskolen i London er beliggende i det smukke og hyggelige by Beckenham i London Beckenhan er beliggende med ca. 25 minutters transport fra det centrale London, så man kan med lethed komme til Londons mange turistattraktioner, teatre osv. Området er kendt for sin høje velstand, smukke gader og trygge omgivelser.

Det er den perfekte sprogskole, hvis man ønsker at være tæt på London, men samtidig ønsker følelsen af at være i "overskuelige" omgivelser.

​​Sprogskolen er én af de mest anerkendte sprogskoler beliggende i London, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser. Skolen har til huse i en smuk bygning med plads til ca. 350 studerende, og byder derudover på en stor flot engelsk have, digital language ​laboratory, computere, science labs, Student Café, Student bookshop og meget mere.​

Undervisningen

Sprogkurset i engelsk på sprogrejsen i London Beckenham er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.​

Du har mange muliulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser:

 • Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge - MORGEN (mandag til fredag kl. 9-13)
 • Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge - EFTERMIDDAG (mandag til fredag kl. 14-18)​
 • Intensivt Engelskkursus med 28 lektioner pr. uge (mandag til fredag kl. 9:00-15:30)​
 • Generelt Engelsk + Business-engelsk med 28 lektioner/uge
 • Internationalt Semester Kursus af 24-ugers varighed - 20 lektioner pr. uge
 • ​University Foundation Business Course (UFBC) med 30 lektioner pr. uge​
 • Cambridge eksamenskursus (10, 11 eller 12 ugers varighed)​
 • IELTS Eksamenskursus (20 eller 28 lektioner pr. uge) 8 eller 12 ugers varighed​
 • Generelt Engelsk + English for kunst og design ​
 • Enetimer - vælg mellem 1 til 20 lektioner pr. uge​
 • Engelskkursus for engelskundervisere med 26 lektioner pr. uge​

​- 1 lektion på sprogskolen i London har en varighed á 45 minutter.

OBS! De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

Du kan vælge mellem følgende indlogeringsmuligheder​:

Værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension (morgen- og aftensmad) eller ingen forplejning. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Vær opmærksom på, at der hos langt de fleste værtsfamilier vil forekomme transporttid til/fra sprogskolen. De fleste værtsfamilier er beliggende med 10 minutters transporttid fra sprogskolen.​

OBS: Det er dyrere at bo hos værtsfamilie, når man er under 18 år, da der kræves ekstra opsyn. Man skal også være beredt på, at i perioden fra juni til og med august, kan det ske at man skal dele værelse med en jævnaldrende elev fra skolen hos værtsfamilien, når man er under 18 år.

Sprogskolens kollegium (min. 18 år)​

Du kan også vælge at blive indlogeret på sprogskolens kollegium, der er beliggende kun 5 minutters gang sprogskolen. På kollegiet bliver man  indlogeret på et enkeltværelse, og kan vælge mellem eget eller delt badeværelse. Denne løsning er uden pension, men der er et delekøkken, man kan benytte sig af, og ellers er der supermarkeder og restauranter lige ved. Der er sengetøj på kollegiet, men du skal selv medbringe håndklæder. Påkollegiet er der gratis, WiFi og tøjvask.

Sprogskolens studiolejligheder  (min. 18 år)​

En trejde mulighed du kan vælge er at blive indlogeret på sprogskolens kollegium der er beliggende 15 minutter gang, eller 8 minutter med offentlig trasport fra sprogskolen. Dette kollegium er bestående af enkeltværelser med eget bad på alle værelserne. og er uden forplejning. Der kan dog købes mad på sprogskolens café dagligt.
​​

Aktiviteter og ekskursioner​

Sprogskolen i London arrangerer en lang række sociale aktiviteter flere gange om ugen. Ofte vil der være tale om fx sightseeing, museumsbesøg, BBQ i haven, besøg til turistattraktioner, shoppingguide osv.​ Disse aktiviteter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen. Visse vil være gratis at deltage i, mens andre vil kræve betaling.

Transfer-service

Ved ankomst til en af London-lufthavnene, har du mulighed for at blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service kan tilkøbes ved bookingen., eller på et senere tidspunkt.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt