​I hjertet af Côte d' Azur, ved den Franske Riviera, mellem Nice og Cannes, ligger den hyggelige by Antibes.

​Livlige boulevarder, hyggelige små snævre gader, fremragende strande, solbadede terrasser, shopping, gæstfri befolkning - alt til den perfekte sprogrejse!

​​Foruden ovenstående byder Antibes på en verdensberømt jazzfestival, den største yachthavn ved Middelhavet og enhver form for vandsport. Antibes er hjembyen for det traditionelle middelhavsliv med provencalske markeder, travle, små gader og historiske huse fulde af charme.

Denne sprogrejsedestination er perfekt for studerende, som har et basisniveau af fransk, og som ønsker at forbedre dette i dejlige sommerlige omgivelser i det smukke Antibes.

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Antibes, Frankrig

​Sprogskolen i Antibes er én af de mest anerkendte i Sydfrankrig, og den modtager hver eneste uge sprogrejsestuderende fra hele verden. Sprogskolen er beliggende i hjertet af Antibes, 800 meter til centrum og 1,5 km fra de smukke strande. ​Sprogskolen er beliggende i en smuk provencalsk bygning, som er omgivet af en imponerende have med tusindvis af blomster.

Der bydes på 13 indendørs- og 4 udendørs klasselokaler, bibliotek, terrasse med havudsigt, trådløst internet og meget mere.

Undervisningen

Sprogkursrne i fransk på sprogskolen i Antibes er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Antibes:​​

  • Generelt Franskkursus med 20 lektioner pr. uge (max 12 internationale studerende pr. klasse)​
  • ​Generelt Franskkursus + med 20 gruppelektioner (max 12 internationale studerende pr. uge) + 4 enetimer pr. uge​
  • ​Intensivt Franskkursus med 20 lektioner (max 12 internationale studerende pr. uge) + 10 lektioner pr. uge (max 6 internationale studerende pr. uge​
  • ​Enetimer​
  • ​DELF Eksamenskursus med 20 lektioner pr. uge​
  • ​DELF Eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge​
  • Sprogrejser for hele familien​​
  • Sprogkursus for franskundervisere

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Antibes har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​​

Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil der naturligvis være mulighed for at booke et dobbeltværelse, eller to enkeltværelser hos værtsfamilien.​

Indlogering på kollegium

​Du har mulighed for at blive indlogeret på en lang række kollegier i Antibes. De fleste vil være beliggende i gåafstand til sprogskolen. Indlogering vil være i enkelt- eller dobbeltværelse.​ Kun for unge under 30 år. Kontakt os venligst for flere oplysninger om dette. ​Bemærk vi kan ikke love, at alle vores elever kommer til at bo på kollegiet, der ligger i forbindelse med sprogskolen.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Antibes arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

Transfer-service

Ved ankomst til Nice Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og ligeledes retur ved hjemrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 6.30-21. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.​

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Frankrig på de franske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt