Programoverblik​

18+ år​

Toronto, Canada

20 lektioner om ugen (4 lektioner om dagen) - 1 lektion: 50 minutter

Enkelt eller dobbeltværelser (Dobbelt hvis man rejser to sammen)

Selvforplejning, B & B eller halvpension​

Varighed: 1-50 uger​

Ankomst/afrejse: Søndage/Lørdage

Få en oplevelse for livet og lær engelsk midt i den moderne og smukt beliggende by Toronto.

Toronto er den største by i Canada og en af dens smukkeste. Fra toppen af CN Tower til kysten af Lake Ontario tilbyder denne mangfoldige og kosmopolitiske by uendelige muligheder for studerende, der ønsker at lære engelsk i Canada.

Skolen

Beliggende i en unik moderne bygning i hjertet af Rosedale, et smukt boligkvarter, tilbyder LSI Toronto et behageligt miljø at studere engelsk i. Vores sprogskole ligger tæt på metrostationen, og der er restauranter og parker lige på den anden side af gaden. Det store shopping område i Yorkville ligger også en kort gåtur væk. Vores elevfaciliteter inkluderer et fællesrum udstyret med mikroovn og køleskab, og et computerrum med gratis internetadgang. Uanset om du vælger et kursus rettet mod TOEFL eller Cambridge Examination (CAE), eller et mere generelt ESL-program, vil du drage fordel af vores fantastiske beliggenhed og venlige personale.

Undervisningen

På dette sprogkursus får du 20 lektioner á 50 min. pr. uge, undervist af dygtige, uddannede lærere, i klasser af maks. 17 elever​.

I løbet af lektionerne forbedrer du dine kommunikationsevner i en række dagligdagssituationer. I 2 lektioner hver dag vil du dække følgende områder: grammatik, ordforråd, udtale. I yderligere 2 lektioner koncentrerer du dig om, at tale, lytte, læse, skrive. 

I undervisningen vil der blive brugt lærebog samt en bred vifte af materialer og øvelser, herunder rollespil, autentiske materialer, aviser og magasiner

​​

Skolens faciliteter

-16 moderne klasseværelser

- Maksimal klassestørrelse 17

- E-læringssystem

- Student Lounge

- Kørestols adgang

- Studentercomputere

- Gratis WIFI

- Kaffemaskine

- Gratis materialer

- Gode transportforbindelser

- Frokoststue

- Student mikroovn

- Studenter køleskab

​Indkvartering

Blanding af traditionel indkvartering i studieboliger på kollegie eller hos en Canadisk værtsfamilie.

Værtsfamilie

Vores homestays er nøje udvalgt og tilbyder studerende muligheden for at lære mere om canadisk kultur i en komfortable omgivelser, mens du studerer engelsk i Toronto.

- Omhyggeligt udvalgt af skolens indkvarteringspersonale og er besøgt samt tjekket regelmæssigt

- Valg af enkeltværelser (eller dobbeltværelser hvis to studerende rejser sammen) med bed and breakfast eller halvpension

- Alt sengelinned og håndklæder

- Gode og pålidelige transportforbindelser

- Gennemsnitlige pendlertider fra LSI Toronto

- Fra værtsfamilierne til skolen er der ca 60 minutters offentlig transport

Studieboliger

Studieboligerne er for elever der ønsker lidt mere selvstændighed, samt er på udkig efter en ren og enkel indkvartering til en overkommelig pris.

Beliggenhed:
​Nær hjørnet af Yonge Street og St. Clair Avenue (101 Lawton Blvd & 2 Glen Elm Ave). 5 minutters gang fra offentlig transport og en 30 minutters gang fra LSI Toronto


​Minimumsalder: 

- 18 år

Værelser:

- Enkelt eller dobbeltværelser
​Bad & Toilet

- Delt badeværelse

​Forplejning:

- Selvforplejning

Faciliteter

Værelsesprisen inkluderer puder, sengetøj, tæpper, kabel-tv,

Wi-Fi, el og vand. Fælles fuldt udstyret køkken med hvidevarer, service og redskaber Vaskefaciliteter på stedet, hvilket koster omkring $2 pr. læs pr. maskine.​

Aktiviteter og ekskursioner
Skolen tilbyder et spændende og varieret socialt program, der giver dig muligheden for at få mest mulige ud af din tid i udlandet, mens du øver dine sprogkundskaber i et naturligt miljø og får nye venner fra rundt om i verden.


​Uanset dine interesser eller livsstil, vil skolen finde en passende og spændende aktivitet til dig. Dagsudflugter i weekender, museums- og galleribesøg, teater- og biografture, restauranter og pubber, internationale begivenheder og sportsarrangementer er alle faste elementer i vores program.

Mange aktiviteter er gratis og andre tilbydes til nedsatte priser. Ud over,

kan der arrangeres billetter og adgang til de fleste sportsaktiviteter og kulturelle – bare spørg personalet på skolen.
​​

Transfer-service
​Du kan tilkøbe transfer fra/til Toronto lufthavn. Vælger du transfer, vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til din bolig i VToronto. Ligeledes retur igen når du skal hjem fra dit ophold.

Området

Toronto som er Canadas største by, er en pulserende storby, som byder på et utal af oplevelser. Byen ligger ned til don store sø Lake Ontario som også grænser op til den Amerikanske grænse og del af det verdenskendte vandfald Niagara Falls. 

Livsstilen

Livet i Toronto byder på utal af udflugter til de mange hyggelige og trendy restauranter og kaffebarer for hvilke er del af storbyen Toronto er. Med skolens sociale program inkluderer dage med udflugter så som til Niagara Falls, sportsbegivenheder, og weekendture til omkringliggende seværdigheder, og natur oplevelser. Nogle vil være del af programmet på skolen andre med gebyr. 

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmesideher.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformularen samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på voresFAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt