Berig dit liv med en helt unik oplevelse med en sprogrejse til smukke Auckland i New Zealand. Oplev den fantastiske by og ikke mindst Kiwi kulturen og Maori folket

Programoverblik​

Fra 18 år​

Auckland

20, 24 eller 30 engelsk lektioner pr. uge

Residence eller værtsfamilie

B&B eller ​halvpension (Kun ved værtsfamilie)

Varighed: 1 til 50 uger

Ankomst søndag afrejse søndag

Sprogskolen i Auckland, New Zealand

​Beliggende på New Zealands nordø er Auckland både den største by i New Zealand og en af ​​dens smukkeste. Auckland har strande, havne og bjerge alle inden for rækkevidde. Du kan lære om den indfødte Maori-kultur, og Aucklands pulserende underholdnings- og kulturliv, som helt sikkert vil glæde enhver studerende, der ønsker at lære engelsk i New Zealand.
​​

Skolen ligger lige i centrum af Auckland, tæt på caféer, restauranter og transportforbindelser. Sprogskole tilbyder et yderst behageligt miljø at studere engelsk i lyse og luftige klasseværelser med udsigt over palmetræerne i Myers Park, og elevfaciliteter inkluderer trådløst internet, et computerrum med fjernsyn og dvd'er, et bederum, et lille bibliotek og en elevlounge med køleskab, mikroovn og automat til varme drikke. 

Skolen underviser i generel engelsk undervisning samt, en række eksamensforberedende kurser (såsom TOEFL, TOEIC, IELTS, Cambridge English Language Assessment) og specialiserede kurser såsom engelsk for piloter og sygeplejersker.

Hvorfor skolen i Auckland?

Beliggenhed

Fremragende beliggenhed. Sprogskolen i Auckland ligger i det smukke hjemsted for den oprindelige maori befolkning, med udsigt over Myers Park.

Aktiviteter

Spændende ugentligt socialt program designet til at introducere dig til byen, få nye venner og supplere dine engelskundervisning. Skolens sociale program aktiviteter ledes alle af vores kvalificerede underviserer.

Underviserne

Lærerne er nøje udvalgt for at sikre, at du har en fuld kvalificeret, erfaren, venlig og hjælpsom hånd til at guide dig gennem dine studier.

Value & pris

Sprogskole for den bedste pris. Skolen i Brisbane er kendt for at levere et fremragende akademisk og socialt program til rimelige priser.
​Her er kvalitet i centrum.

Velfærd på skolen

Skolen har elevpleje i højsædet. Med ugentlige møder med studievejlederen eller skolens velfærdsansvarlige, såvel som almindelige studieklubber og grammatiklærer, giver det eleverne mulighed for faglig og personlig støtte udenfor klasseværelset.

Faciliteter på skolen

 • 20 moderne klasseværelser

 • Maksimal klassestørrelse 16 elever

 • Adgang til bibliotek og studie materiale

 • Boldsport

 • Gratis WIFI

 • Fantastisk beliggenhed

 • Officielt eksamenscenter

 • Hyggeligt frokostrum

Undervisningen

 • Engelsk sprogkursus med 20, 24 eller 30 lektioner (vælges ved tilmelding)
 • Fra begynder - til avanceret
 • Internationale klasser
 • Maks. antal elever per klasse: 16
 • Undervisningsmaterialer
 • Niveautest (Denne placere dig i den klasse der passer til dit nuværende engelske sprogniveau)
 • Kursusbevis

Indlogering og forplejning

Værtsfamilie

​Værtsfamilierne er nøje udvalgt og tilbyder studerende mulighed for at lære mere om Kiwi-kulturen i komfortable omgivelser, mens du studerer engelsk i Auckland.

 • Omhyggeligt udvalgt af skolens indkvarteringsofficerer og besøgt regelmæssigt
 • Valg af enkeltværelser (eller dobbeltværelser hvis to studerende booker for samme tidsrum) med bed and breakfast eller halvpension

 • Studerende med B&B-reservationer gør det normalt ikke

  have adgang til køkkenfaciliteter

 • Inklusiv sengelinned og håndklæder 

 • Alt sengelinned og håndklæder leveres og skiftes ugentlig

 • De fleste værtsfamilier vil vaske elevens vasketøj mindst en gang om ugen uden ekstra omkostning

 • Gode ​​og pålidelige transportforbindelser

 • Selvforplejning er valgfrit

 • Ankomster lørdag til lørdag eller søndag til søndag (for kursusperioden)

City Lodge Residence​

Disse muligheder er mere velegnede til en selvstændig studerende, der

leder efter en ren og enkel bolig til en overkommelig pris. Alle elever skal være 18 år eller ældre, medmindre andet er angivet.​

Beliggenhed

Køleskab, te/kaffe faciliteter, tv på værelset, skrivebord, stue med TV, stort køkken, spiseplads, internetfaciliteter, vaskerum, nedsatte takster til YMCA fitnesscenter beliggende direkte over City Lodge.

Faciliteter

Gæstestue, kaffe-/te faciliteter, møntvaskeri, gratis internetadgang.​

Minimumsalder

18 år

Værelser

Enkelt-, premium-enkelt- og dobbelt-/2-personersværelser.
​​

Forplejning

Self-catering


Andet​

Sengetøj og håndklæder vaskes/udskiftes ugentligt. En husbestyrer til rådighed 24/7 alle ugens dage.

Aktiviteter & Udflugter

Udflugter

Der vil hver uge være både heldags- og en halvdagsudflugt som eleverne kan tilmelde sig på skolen, nogle vil være gratis andre mod gebyr. Skolen prøver at skabe en omhyggelig balance mellem aktive, historiske, sjove, oplevelsesrige og lærerige udflugter på skolen. 

Aktiviteter

Der vil hver dag være aktiviteter/udflugter som eleverne kan tilmelde sig. Det kan være alt fra film aften, spil turneringer, svømning, til besøg på Auckland galleri,  Pacific Dance Festival, strand og vandreture, blot for at nævne et par stykker. Nogle er gratis og andre mod gebyr eller entré.

Transfer-service  

Tur/retur transfer-service fra Auckland lufthavn kan tilkøbes ved bestilling af sprogrejsen.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19, indrejseregler til New Zealand og på de New Zealandske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Visum skal søges separat per studerende. Mere information om visum kan i finde på siden her

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge i alderen 8-17 år er der flere valgmuligheder under programtypen Young.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt