​Cambridge er synonym med viden og uddannelse. Det er svært at forestille sig et bedre sted at tage på sprogrejse?

​Cambridge har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdensscenen, når man taler om uddannelse. Denne destination skaber de perfekte rammer for en fantastisk sprogrejse.​​ Byen har et socialt og kulturelt liv specielt velegnet for studerende. Med et indbyggertal på 100.000 er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til at man aldrig vil kede sig.

​I Cambridge er der rigtig mange shoppingmuligheder, masser af biografer, caféer, teatre, gallerier, museer - ja, alt hvad du har brug for til dit livs sprogrejse. London er kun 100 kilometer væk og kan nås med tog på kun 45 minutter.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Cambridge, England

Sprogskolen i Cambridge har en central beliggenhed med let adgang til offentlig transport og det hyggelige bycentrum. Der er ca. 10 minutters gang til de verdenskendte universitetsbygninger og den smukke flod Cam, der løber gennem byen. Sprogskolen har således den perfekte beliggenhed i rolige og trygge omgivelser.​​

Selve sprogskolen i Cambridge har til huse i 2 smukke victorianske bygninger, der ligger side om side med vedbend-beklædte mure og dejlige haver. Sprogskolen har 22 indbydende lyse klasselokaler, learning centre, gratis Wi-Fi, computerrum, café, student service-kontor og meget mere. På sprogskolen i Cambridge er der plads til 300 internationale studerende.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cambridge er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på denne sprogskole:​

  • Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge​
  • ​Intensivt Engelskkursus med 28 lektioner pr. uge​
  • ​IELTS Eksamenskursus med 28 lektioner pr. uge - 4 ugers varighed​
  • ​CAE Cambridge Eksamenskursus med 28 lektioner pr. uge - 6, 7, 9, 10 eller 13 ugers varighed​

OBS: 1 lektion har en varighed på 45 minutter.​

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

​Du har følgende indlogeringsmuligheder i Cambridge:

Indlogering hos værtsfamilie​

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension (morgenmad + aftensmad) mandag-fredag samt helpension i weekenden. Du kan købe frokost på sprogskolen i hverdagene.​

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​Det vil være muligt at få vasket tøj hos familien.

​Indlogering på sprogskolens kollegium​

Du har mulighed for at blive indlogeret på et af skolens kollegieværelser kun 10 min. fra skolen. Du bliver indlogeret i et enkeltværelse, ensuite, med fælles køkken og spiseareal. Der sørges for sengetøj og ugentlig rengøring, men du skal selv medbringe håndklæde.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Cambridge arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, besøg til turistattraktioner, udflugt til London og meget mere. Der er 5 aktiviteter pr uge inkluderet i prisen (fx forskellige former for sportsaktiviteter, kreative aktiviteter, museumsbesøg, filmaften mm.). Andre aktiviteter/ekskursioner kan tilkøbes efter ankomst.

Transfer-service

Ved ankomst til London Heathrow, Stansted, Gatwick eller Luton Airport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogskolen.​


Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til England og Storbritannien på de britiske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Priserne finder du i den blå boks øverst til højre på siden. Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt