​Sprogrejse til USA? New York er ét af de mest spændende, fascinerende og dynamiske steder på jorden, og derfor den perfekte ramme for en sprogrejse.

​​ ​​Kært barn har mange navne og i dette tilfælde gælder, at New York er kendt under mange navne, blandt andet ”the Big Apple og ”byen, som aldrig sover”. Byen er den mest folkerige i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York.

I mere end ét århundrede har den forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, sport, medier, mode og kunst bidrager til dens status som én af verdens mest betydningsfulde byer.​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i New York, USA

Sprogskolen i New York har en smuk beliggenhed i et trygt nabolag, kun 30 minutters transport fra Manhattan, hvilket betyder at du nemt kan komme til byens mange turistattraktioner, shoppingmuligheder osv. ​Sprogskolen har til huse i en moderne kontorbygning på de to øverste etager af bygningen, og herfra er der er en fantastisk udsigt ud over den imponerende by fra undervisningslokalerne.

​​Sprogskolen er én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i New York, og den har en lang række anerkendelser bag sig. 

Undervisningen

Sprogkurserne på sprogskolen i New York er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. 

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på skolen i New York:​

  • ​Vacation 'n Learn med 16 engelsklektioner pr. uge​ (ESTA)
  • ​Sprogkursus målrettet for erhverv​ med 15 timer pr. uge i gruppe med max 5 elever (ESTA)
  • ​Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​Intensivt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​TOEFL Success kursus 20 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​TOEIC Preparation med 30 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​Cambridge CAE med 28 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)
  • ​Cambridge FCE med 28 lektioner pr. uge​ (studievisum F1)

Hver lektion har en varighed a 50 min.

OBS! De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i New York arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker. Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du forbedrer eller lærer et nyt sprog. ​

Indlogeringsmuligheder

Indlogering hos værtsfamilie:

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse, eller dobbeltværelse, hvis du rejser sammen med en ven/veninde. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet.​ ​Du har mulighed for at vælge mellem følgende områder for værtsfamilien (som har forskellige priser):
​​

Indlogering på

Du kan blive indlogeret på et klassisk, amerikansk universitetskollegieværelse. Indlogering kan være med forplejning, hvis dette tilævælges. Vælger du forplejning, vil få et ugentligt beløb indat på et skolekort, som du kan bruge i universitetets forskellige kantinern retauranter osv. Der vil ligeledes være delebadeværelse med øvrige studerende på gangen. Kollegiet henvender sig mest til de yngre rejsende, og den totale indlogeringsperiode må ikke overskride 90 dage.​

Transfer-service 

Ved ankomst til New York JFK, Newark eller LaGuardia​ har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

New York City, New York, USA

New York er bestående af fem bydele: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Med over 8,3 millioner indbyggere på 830 km2 har New York den næststørste befolkningstæthed i Nordamerika.​​New York er det perfekte sted for en sprogrejse, hvis du ønsker den ultimative storbyoplevelse med alt, hvad det indebærer.

ESTA-godkendelse eller studievisum og indrejse

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. Du kan søge ETSA her.


​​Vælger man et sprogkursus med mere end 18 timers undervisning per uge, skal der ansøges om studievisum. Dette er lidt mere omstændigt, og du skal helst starte ansøgningsprocessen mindst 2-3 måneder før afrejse, for at være sikker på at få dit visum i tide. Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi formidler selvfølgelig de nødvendige dokumenter og informationer fra sprogskolen

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til USA på de amerikanske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt