​Malaga er beliggende på Spaniens sydkyst i regionen Andalusien

​​​Her finder man dét, som de fleste forstår ved det rigtige Spanien: flamenco, de hvide landsbyer, arabiske paladser, blå himmel, smukke farvestrålende bouganvillas, tyrefægtning, historiske byer, solbadede strande og selvfølgelig den lidenskab, hvormed det andalusiske folk nyder livet.​

​​Malagas historiske bycentrum med de snoede gader, hundredvis af tapasbarer og restauranter er med til at fastholde den charmerende spanske atmosfære. Katedralen og den arabiske borg er en del af den rige arkitektoniske arv. 

Picasso er født her, og der er åbnet et museum til ære for ham midt i det historiske bycentrum. Derudover findes der utallige kunstgallerier, biografer og musiksteder til den kunstinteresserede.​

​Malaga er desuden udstyret med en stor international lufthavn, som gør det til et ideelt udgangspunkt for besøg til steder som Granada, Sevilla, Córdoba og Ronda. De her nævnte steder kan nås på et par timer med Malaga som udgangspunkt.

​​

UDREGN PRIS & TILMELD DIG HER

Sprogskolen i Malaga, Spanien

Sprogskolen er grundlagt i 1971, og den er kendt som én af de bedste private sprogskoler i Spanien. Skolen er beliggende i et stille område af Málaga med en flot udsigt over havet. Der er 25 veludstyrede klasselokaler, multimediecenter, videorum, biograf, dansestudie, restaurant, bar, solterrasse og swimmingpool, og stranden er kun 15 minutter derfra i gåafstand. ​​Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig og har flere gange vundet den fornemme pris som "Spaniens bedste sprogskole". Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler på det spanske marked.​

Undervisningen

Selve sprogkurset, uasnet hvilket du vælger, finder sted i små, intensive, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. 

Vær opmærksom på, at der ikke vil være undervisning på spanske helligedage.

På sprogskolen i Málaga har du mulighed for at vælge mellem følgende kursustyper:​

  • Generelt spanskkursus med 20 lektioner pr. uge​
  • Generelt spanskkursus med 24 lektioner pr. uge​
  • Generelt spanskkursus med 26 lektioner pr. uge​
  • Spansk for spansklærere med 30 lektioner pr. uge (20 lektioners avanceret spansk og 10 lektioners metodologi) - startdatoer 15/7 og 22/7 - 2018
  • Eksamenskurser​
  • Spansk & Business med 30 lektioner per uge (20 standard lektioner og 10 business-lektioner)
  • Enetimer (vælg mellem 10, 20, 30 eller 40 enetimer pr. uge​)
  • Spansk for international handel​, turisme eller spanskundervisere
  • Spansk + madlavning​ eller dans

​OBS: 1 lektion svarer til 50 min.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Aktiviteter og ekskursioner​

​Der vil hver eneste uge være arrangeret en lang række sociale aktiviteter, som man kan melde sig til efter ankomst. Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter som fx velkomstfest, danseundervisning, flamencoshow, sightseeing, strandfest, udflugt til Nerja osv. ​​Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må du forvente udgifter til de fleste aktiviteter. Det er naturligvis frivilligt at deltage.

Indlogeringsmuligheder

Værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension, og her vil du vil få serveret morgenmad (mandag-søndag) og frokost (mandag-fredag) samt aftensmad hver søndag. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.​

Kollegium

Du har også mulighed for at blive indlogeret på sprogskolens flotte kollegium/hotel, der er beliggende på samme adresse som selve sprogskolen. Dette giver en unik mulighed for at være i det hyggelige studiemiljø under hele dit ophold. Sprogskolens kollegium er af meget høj standard, og her kan du blandt andet benytte sprogskolens swimmingpool. 

Hvis du bor på sprogskolen, kan du tilkøbe forplejning. Du kan vælge mellem: Kun morgenmad, ​halvpension eller helpension. Alle måltiderne vil blive serveret i sprogskolens hyggelige restaurant, der er beliggende samme sted som sprogskolen. 

Hvis du vælger at tilkøbe forplejning, skal du dog være opmærksom på, at der ikke vil blive serveret frokost og aftensmad på lørdage (pga. udflugter) og frokost på søndage.​

Det er også muligt at blive indlogeret i en af sprogskolens hyggelige delelejligheder sammen med internationale studerende fra hele verden. Kontakt os for mere info om dette. 

Transfer-service

Ved ankomst til Málaga Lufthavn kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes i forbindelse med tilmeldingen til sprogskolen.


​Indrejse
Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler og til Spanien på de spanske myndigheders hjemmeside her, og på det danske Udenrigsministeriums hjemmeside her.

Inkluderet i prisen

​Bemærk, at alle kurser på denne skole, uanset valg af logi, omfatter undervisningsmaterialer, 5 kulturelle aktiviteter pr uge, multimedielab, wifi, 2 fitness- eller aerobictimer/uge, Malaga-tour, og swimmingpool.

Pris & tilmelding

Priserne finder du i den blå boks øverst til højre på siden. Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores​ prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde heleprisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne og 50+ ved at følge disse links.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt