Sommer, sol, unge fra hele verden, badesø, natur, vandsport, og storby. På denne sprogrejse, får du det hele.

Programoverblik​

12 - 16 år​

Berlin​

20 lektioner pr. uge, sociale aktiviteter og ekskursioner

Kollegium

Helpension

Varighed: 2-4 uger

Ankomst/afrejse på søndage

Sprogskolen i Berlin, Tyskland

Berlin Water Sports Camp har en fantastisk beliggenhed ved søen Wolzig, ca. 30 km sydøst for Berlin. Denne beliggenhed giver den perfekte kombination af naturskønne omgivelser samt en storbyoplevelse lige rundt om hjørnet. Sprogskolen kan byder på 10 undervisningslokaler, kantine, indlogering on-campus, egen havn med en lang række forskellige både, surf boards, kajakker, kanoer, sejlbåde, egen strand, indendørs fitnesscenter, beach volleyball-bane, fodboldbane, basketballbane, klatrevæg og meget mere. Denne camp har plads til 70 studerende, så der er tale om en camp, der ikke er for lille og bestemt heller ikke for stor.

Undervisningen

Undervisningen på camp’en Berlin Water Sports er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. 

Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

På denne camp bliver du indlogeret på skolens kollegium i 2-3-sengsværelser.

Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Sprogskolens kollegium er beliggende på samme campusområde, så det kan ikke være en bedre og nemmere løsning, da alt er inden for gåafstand. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.

Denne sprogrejse til Berlin er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.

Aktiviteter og ekskursioner​

​På denne sprogrejse vil langt de fleste aktiviteter som navnet afslører være bestående af vandsportsaktiviteter. Dette betyder, at det er meget vigtigt at man kan svømme for at få godkendt optagelsen på denne camp. Hver eftermiddag vil der være arrangeret spændende aktiviteter for alle studerende, som fx kano, klatrevæg, surfing, fodbold, sejlads, tømmerflådebygning, beachvolley, svømning og meget mere. Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet som fx barbecue, breakdance, bålaften, filmaften, disko, party, beach volleyball og meget mere. På sprogrejsen til Berlin Water Sports Camp er der inkluderet 1 heldags-ekskursion pr. uge til fx Berlin's centrum eller Potsdam, samt 1 halvdags-ekskursion til Berlins seværdigheder pr. uge.

Regler og opsyn

Det er obligatorisk at deltage i alle aktiviteter, medmindre man er syg. Det er kun tilladt at udøve sport under opsyn af en voksen. I forbindelse med ekskursionerne får du mulighed for at færdes i små grupper uden opsyn, det kræver dog, at du har fået tilladelse fra din forældre på forhånd. Man skal senest være på sit værelse klokken 22.00 hver aften. Der er personale på kollegiet 24/7.

Transfer-service

Ved ankomst til Berlin Tegel, Berlin Schönefeld, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale der vil bringe dig til Berlin Water Sports Camp, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22.

Indrejse

Hold dig opdateret om COVID-19 og indrejseregler til Tyskland på de tyske myndigheders hjemmeside her og på det danske udenrigsministeriums hjemmeside her.

I sprogrejsen til Berlin Water Sports er følgende inkluderet​

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

  • Transfer-service

  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium med helpension

  • Niveautest ved ankomst

  • Undervisningsmaterialer

  • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge

  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter

  • 1 heldagsekskursion pr. uge og 1 halvdagsekskursion pr. uge

  • Kursusbevis ved afslutning

Pris & tilmelding

Du finder prisen for den ønskede rejseperiode ved brug af vores prisberegner. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Nysgerrig på at komme ud at opleve verden på en sprogrejse? Så tøv ikke med at kontakte os.

EuroStudy har siden 1982 udbudt livsforandrende sprogrejser og sprogkurser til hele verden. I dag kan du lære engelsk i England, USA, Malta, spansk i Spanien og Argentina, fransk i Frankrig, italiensk i Italien, og tysk i Tyskland. Tag på sprogrejse med EuroStudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i autentiske og trygge omgivelser.

Vi tilbyder sprogrejser til aldersgrupperne unge mellem 12-17 år, unge mellem 15-20 år, sprogrejser for voksne samt sprogrejser for voksne og ældre over 50

Vi glæder os til at sende dig ud på dit livs rejse!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt